Horoscop weekend 18 - 19 martie. Previziuni minunate pentru zodii. Cine începe să arunce cu banii. ”Un pic de bucurie de sine”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ HOROSCOP weekend
foto pexels/ HOROSCOP weekend
HOROSCOP 18 - 19 martie. Iată ce-ți pregătește acest weekend din punct de vedere al astrelor. 

HOROSCOP 18 - 19 martie Berbec

Venus intră în casa a doua, e momentul potrivit să începi să cheltuiești. Pe undeva, s-ar putea să te dai în stambă. Cu Mercur în semnul tău, s-ar putea să ai tot felul de idei, precum: nu mi-am mai cumpărat de mult aia! Trebuie să ai puțină grijă. 

HOROSCOP 18 - 19 martie Taur

Bucurie, Venus intră în semnul tău și, pentru câteva săptămâni, efectiv nu o să mai poți de tine: te uiți în oglindă, te îmbraci frumos, te decorezi, te accesorizezi, te duci să mănânci ceva bun, bei ceva bun, participi la evenimente. E un pic de bucurie de sine, dar și de bucuriile vieții până la urmă. 

HOROSCOP 18 - 19 martie Gemeni

Mercur schimbă semnul și intră într-un semn care-ți priește. S-ar putea să prinzi puțin optimism, pentru că, trebuie să recunoaștem, aspectele ultimelor zile te-au tumbăcit serios. 

HOROSCOP 18 - 19 martie Rac

Venus se duce în casa a 11-a, te vei bucura de tot ce-ți rezervă viața și, oarecum, ți-aș recomanda să fii deschis, să nu te mai ții de siguranța ta. Cu Mercur în casa a zecea, profesional urmează zile interesante. 

HOROSCOP 18 - 19 martie Leu

Venus intră în casa a 10-a și e precum un sol de păsări, vine un porumbel să te anunțe ce urmează din 16 mai, când Jupiter intră aici. Fii atent, deschis, implică-te, nu spune nu. 

HOROSCOP 18 - 19 martie Fecioară

Venus intră într-un semn prietenos ție, îți priește, iar faptul că Mercur intră în casa a opta, s-ar putea să fii mai atras și de partea nevăzută a vieții. Vei lăsa superficialitate într-o parte și vei încerca să-i înțelegi mult mai bine pe ceilalți, să-ți dai seama de motivele unei acțiuni. 

HOROSCOP 18 - 19 martie Balanță 

Venus se duce în casa a opta. E vorba despre intimitate, senzualitate, pasiune. Apoi, Mercur intră în casa a zecea, ceea ce înseamnă că discuțiile cu partenerul vor fi aprinzătoare. 

HOROSCOP 18 - 19 martie Scorpion 

Venus intră în casa a șaptea, Saturn e în casa a cincea. Ar trebui să stați mai mult cu persoana iubită sau să încercați să vă dați seama ce vă place, ce vreți în viața voastră. 

HOROSCOP 18 - 19 martie Săgetător

Mercur intră în casa a cincea, unde este Jupiter. Este un weekend nemaipomenit pentru implicarea în activități, alături de copii. Pot fi și activități fizice, dar și legate de zona mentală, să învățați împreună ceva. Venus se mută într-un loc ce ține de partea profesională și vă va ajuta foarte mult săptămâna ce urmează.

HOROSCOP 18 - 19 martie Capricorn

Mercur se mută în casa a patra și vor fi multe discuții legate de spațiul în care locuiți. Până iese Jupiter de acolo, în mai, poate chiar faceți o schimbare. Venus se mută în casa a cincea, e cu iubire, cu romantism, cu pasiune și cu răsfăț. 

HOROSCOP 18 - 19 martie Vărsător

Mercur se duce în casa a treia, vă priește de minune, mintea vă este mult mai clară, gândiți ma obiectiv. Apoi Venus se mută în casa a patra și vă oferă capacitatea de a avea blândețe și înțelegere către familie. Timpul petrecut cu frații, cu surorile, cu părinții, cu mătușile, cu bunicii va fi de calitate. 

HOROSCOP 18 - 19 martie Pești 

Scăpați de Mercur în semnul vostru, se duce în casa a doua. E momentul să profitați de asta, să analizați toate pierderile financiare și să gândiți o altă strategie, pentru că Mercur vine cu prospețimea Berbecului în casa banilor. Nu uitați că săptămâna viitoare intră și Soarele acolo, mai e un pic de oboseală și epuizare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel