Horoscop, joi, 29 august 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Mercur își încheie retrogradarea. 

Mercur își oprește retrogradarea în semnul Leului. Va mai sta în acest semn până pe 9 septembrie, când se va întoarce în Fecioară. Și cum va relua careul cu Uranus, trebuie să avem mare grijă la declarațiile pe care le vom face. Venus își începe tranzitul în semnul Balanței, care va dura până pe 23 septembrie. În următoarea perioadă vom vedea multe negocieri, pe plan amoros sau financiar, însă e posibil ca aparențele să fie înșelătoare.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur nu mai este retrograd, deci vei beneficia de o porție suplimentară de creativitate. Iar intrarea lui Venus în casa a șaptea vine și cu diplomație și simț estetic. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, intră în casa a șasea. Poate că este cazul să fii mult mai atent la mediul de lucru, la relațiile cu colegii sau la stilul de viață. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, nu mai este retrograd. Este momentul să începi să iei deciziile pe care le-ai tot amânat de ceva timp. Venus îți va oferi romantism. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur nu mai este retrograd în casa a doua, a banilor, dar asta nu înseamnă că nu poți face în continuare greșeli din acest punct de vedere. Nu ar strica să fii cumpătat!

Leu/Ascendent în Leu

Mercur este direct în semnul tău. S-ar putea să te trezești dintr-o dată cu foarte multe idei. Astrele îți recomandă să nu te grăbești deocamdată să alegi unele dintre acestea. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur își reia mersul direct în semnul tău. Vei găsi, în sfârșit, soluții la problemele apărute în ultimele luni. Iar Venus te va ajuta să găsești și resursele necesare. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus intră în semnul tău. Și te ajută ca, până pe 23 septembrie, să vezi jumătatea plină a paharului și să își creezi propriile oportunități. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

De astăzi, poți lua decizii din punct de vedere profesional. Mercur nu va mai fi retrograd în casa carierei. Pe plan amoros, trebuie să înveți să ierți. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este momentul să uiți de orgoliu și să apelezi la prieteni sau cunoscuți pentru a te ajuta cu rezolvarea unor probleme. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Începe o perioadă nemaipomenită pentru cariera ta. Până pe 23 septembrie, trebuie să fii mai încrezător. Să cauți un alt loc de muncă sau să îți schimbi atitudinea. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur este direct în casa a șaptea. Comunicarea cu partenerul va fi mai pe placul tău. Venus te va ajuta să îți pui obiective importante.  

Pești/Ascendent în Pești

Comunicarea cu colegii se va îmbunătăți. Este timpul să îți abordezi partenerul pentru a discuta despre ce trebuie să facă fiecare în cadrul gospodăriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel