Horoscop 26 august - 2 septembrie 2024. Voropchievici dezvăluie zodia care își va găsi marea iubire
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Numerologul Mihai Voropchievici a arătat horoscopul pentru cele 12 zodii, în săptămâna 26 august 2024 - 2 septembrie 2024, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse", alături de jurnalista Cătălina Porumbel.  

Horoscop 26 august - 2 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Carte mai degrabă pozitivă, care reprezintă o întâlnire călduroasă săptămâna viitoare. Secrete amoroase dezvăluite. Fecunditate, uneori dai dovadă de multă răbdare, dar, totuși, răbdarea ta nu este suficientă pentru că situația evoluează lent și în secret. Aștepți, dar, până la urmă, trebuie să ceri ajutorul cuiva. Și ajutorul va veni din partea unei femei. Rezolvarea sa amoroasă și ceva complicații pe partea de fecunditate îl pune pe Berbec un pic așa, îl întărâtă.

Horoscop 26 august - 2 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

O carte dificilă, pentru că e și 6 de negru, mai degrabă o carte negativă, pentru că simbolizează, pur și simplu, sfârșitul unei situații, în care, obligatoriu, transformarea se impune. Și ca sfârșitul acestei situații să fie benefic va trebui să acceptați schimbarea în profunzime. Doar atunci veți trăi un suflu nou, o renaștere, veți scăpa de toate angoasele care vă presează. 

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/horoscop-26-august-2-septembrie-voropchievici-arata-zodia-care-isi-va-gasi-marea-dragoste_41187.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel