Horoscop, miercuri, 28 august 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Venus se apropie de o opoziție cu Neptun. 

Venus din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Visăm la relațiile perfecte și dorim să ne punem ochelari roz pentru a-l vedea pe partener în lumina perfectă. De fapt, construim o proiecție.Ar fi bine să fim atenți la felul în care îi vedem pe cei de care suntem atrași și să nu ne lăsăm conduși doar de instinct, căci s-ar putea să fim sub vraja lui Neptun. Atenție dacă vreți să începeți relații în jurul acestei date, s-ar putea să fie un aspect nefavorabil acestora! 

Berbec/Ascendent în Berbec

S-ar putea să te înșeli în ceea ce privește intențiile unui coleg. Astrele îți recomandă să nu ai așteptări mari de la nimeni. Așa eviți riscul de a fi dezamăgit. 

Taur/Ascendent în Taur

Opoziția dintre Venus și Neptun îți va da bătăi de cap atunci când vei dori să îți faci planuri. S-ar putea să te lași ușor influențat, și nu neapărat de persoane bine intenționate. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se pregătește să intre în mers direct. Astăzi vei avea deseori impresia că nu știi nimic, că ești incapabil și toată lumea e mai deșteaptă ca tine. 

Rac/Ascendent în Rac

Luna va intra în semnul tău. Deci, astrele te încurajează să nu mai încerci să controlezi chiar totul în jurul tău. Fii mai atent la chestiunile financiare. 

Leu/Ascendent în Leu

S-ar putea să faci unele cheltuieli pe care le vei regreta pe urmă. Astrele te invită să nu iei decizii marcante deocamdată. Mercur este încă retrograd în semnul tău. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astrele te invită să te gândești de două ori înainte de a-i crede pe ceilalți. Mai ales oamenii pe care nu îi cunoști atât de bine. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Naivitatea s-ar putea să te coste. Cel mai bine ar fi să înveți să pui limite, să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă și să accepți că nu ești perfect.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu este ziua potrivită în care să tratezi cu superficialitate discuțiile cu șefii sau deciziile pe plan profesional. Dacă vei proceda astfel, s-ar putea să ai surprize. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu promite marea cu sarea la serviciu! Pentru că s-ar putea să ai probleme pe urmă. Fii mai cumpătat în discurs, dar și în comportament. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În prima parte a zilei, vei reuși să fii destul de rațional. Însă, spre seara s-ar putea să devii prea sensibil, să iei totul prea în serios. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Astrele îți recomandă să nu primești sfaturi pe plan financiar de la nimeni. În plus, ar fi cazul să nu mai arunci cu banii pe tot felul de lucruri inutile. 

Pești/Ascendent în Pești

Partenerul este destul de confuz. Nu încerca să îl schimbi deoarece nu vei reuși și riști să se și supere pe tine. Fii mai suspicios cu oamenii noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel