Săptămână minunată pentru o zodie. Daniela Simulescu: E clar că îți vei da seama cum să câștigi! O perioadă bună pe plan relațional
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Daniela Simulescu a prezentat horoscopul săptămânii 26 august - 1 septembrie 2024.

Vești bune pentru o zodie! Va avea o perioadă bună pe plan relațional, susține astrologul Daniela Simulescu.

"Marte, guvernatorul tău, mai stă în Casa a 3-a, iată, și săptămâna aceasta, se pregătește de intrarea în Casa a 4-a. Ce trebuie să reții tu este că va trebui să te rupi în mai multe direcții.

Trebuie să fii atent și la serviciu, și la familie, și la cercul social, poate mai ai și pasiuni. Să nu alergi după un anumit câștig sau să le câștigi în toate domeniile, că nu se poate. E frumos că ești competitiv, Mercur își va opri retrogradarea în Casa a 5-a, e clar că îți vei da seama cum să câștigi într-un anumit domeniu. Te prinzi tu de o șmecherie, ca să zic așa, dar nu forța, lasă să meargă de la sine.

Daniela Simulescu: Toamna aceasta vorbește clar despre tot ce înseamnă zonă partenerială

După care, Venus intră iată în Casa a 7-a, după ce face opoziția cu Neptun, iată că intră în Casa a 7-a, face și trigonul cu Pluto. E o perioadă bună pe plan relațional, fie că ești, fie că nu ești într-o relație. Venus încheagă, liniștește, pentru cei care sunteți deja într-o relație, iar pentru cei care sunteți singuri, vine cu oportunități sau vine cu o carismă crescută, sau vine cu evenimente unde să cunoașteți oameni.

Nu trebuie neapărat să intrați în relație, dar poate să fie și ceva platonic, să vă scoată să zicem dintr-o plictiseală, dintr-o perioadă în care nu s-a întâmplat nimic pe plan personal în viața voastră. În plus, gândiți-vă că toamna aceasta vorbește clar despre tot ce înseamnă zonă partenerială pentru că eclipsele, să nu uităm, se petrec pe axa Berbec - Balanță, acolo unde sunt și nodurile lunare. Mulți vei avea curajul să luați decizii foarte importante în această perioadă", le-a spus astrologul Daniela Simulescu celor din zodia Berbec.

Youtube video image

Horoscop weekend 24 - 25 august

 

Berbec 

Marte, guvernatorul tău, e provocat de Venus. Să rupi ușa și să te duci să te distrezi, ar fi perfect. Doar că vrei să faci asta prin scurtături. Vei avea parte de disensiuni, de scandaluri, de nemulțumiri, de mesaje, mail-uri, ca la copiii de grădiniță. 

Taur

Venus, guvernatoarea ta e în casa a cincea, provocată de Marte, din casa a doua. Cu ce vine weekend-ul acesta? Cu cheltuieli aiurea și cu dorința de a demonstra. 

Gemeni

Marte e în semnul vostru, iar Venus în casa a șaptea. Acțiunile voastre s-ar putea să nu fie acceptate de familie, să fie comentate. Trebuie să înțelegeți că oamenii au voie să se exprime. S-ar putea să face reproșuri, dar care ascund alte lucruri în spate. 

Rac

Nu e aspectul prea plăcut, pentru că vă treziți cu lucruri care trebuiau spuse acum mult timp. Răniți sau vă răniți. La început a fost cuvântul, nu mai poți retrage vorba spusă. 

Leu 

E un weekend în care nu prea vă găsiți locul. Vă lipsește ceva, dar trebuie să vă gândiți la voi, cum să eficientizați toate activitățile. Trebuie să vă vedeți de ale voastre și să fiți foarte zgârciți. 

Fecioară

S-ar putea să dați dovadă de un surplus de aroganță, de vanitate, să vi se pară că vi se cuvine. Dintr-odată, oamenii dragi o să vă spună că nu mai puteți de dragul vostru. E bine să ne lăudăm și să avem încredere în noi, dar să avem grijă unde este exces de zel. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel