Horoscop, sâmbătă, 8 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus face un careu cu Saturn. 

Marte se pregătește să iasă din Berbec. Și chiar dacă acesta este semnul lui preferat, s-ar putea să își facă de cap. Apar pe neprevăzute tot felul de situații tensionate. Și va fi greu să ne gestionăm furia. 

Berbec

Marte va ieși din semnul tău. Ai o doză suplimentară de energie, dar și nerăbdare cât cuprinde. 

Taur

Te pregătești de o perioadă destul de intensă. Astrele îți recomandă să nu neglijezi deloc odihna și să te ferești de cheltuieli inutile. 

Gemeni

Este cazul să îți reamintim că beneficiezi de vizitele lui Mercur și Jupiter. Adică să nu mai aștepți să îți pice din cer. 

Rac

Luna te vizitează. Ești destul de sensibil și dornic de validare. Ești în stare de orice pentru a le face pe plac celorlalți.

Leu

Nu ar strica o călătorie, drumeție sau participarea la evenimente alături de oamenii dragi. Vei fi foarte sociabil!

Fecioară

Nu sta prea mult în situații care nu îți convin! Nu te ajută la nimic să fii martir. Astrele îți atrag atenția asupra cheltuielilor. 

Balanță

Relația cu partenerul va fi mai tensionată ca alte dăți. Doar că, de data aceasta, nu aveți niciun motiv serios. Stai de vorbă cu el. 

Scorpion

Vei face totul pe ultima sută de metri. De parcă, vrei să trăiești în stres continuu și pe fugă! Nu alerga după mai mulți iepuri!

Săgetător

Vei fi pus în ipostaza de a te ocupa exclusiv de planurile create de partener. Astrele îți recomandă să ții cont și de nevoile tale. 

Capricorn

Nu ai timp să te ocupi chiar de toate planurile tale. Și s-ar putea să renunți la unele superficiale în detrimentul celor care contează cu adevărat. 

Vărsător

Îți vei spune des: Ce mai contează? De fapt, încerci să te îmbărbătezi, să te faci să crezi că vei trece peste toate greutățile. 

Pești

S-ar putea ca bugetul să îți fie afectat. Dacă ar fi pentru cheltuieli importante, ar mai fi cum ar mai fi. Dar vei arunca banii pe lucruri inutile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel