Urmărește emisiunea live
Data publicării:

Horoscop, marți, 22 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Mercur face un trigon cu Saturn. 

Soarele din Balanță se află într-un careu cu Pluto din Capricorn. Este genul acela de aspect care poate aduce tensiuni interioare și tendința de a ne victimiza. Dar, din fericire, Mercur face un trigon cu Saturn și ne ajută să fim mai cumpătați în discurs. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Opiniile celorlalți nu vor fi neapărat pe placul tău. Dar asta nu înseamnă că nu poți negocia cu ei. Este important să înveți să mai lași și de la tine. 

Taur/Ascendent în Taur

Devii irascibil imediat la locul de muncă. Cel mai bine ar fi să discuți deschis cu unii colegi despre situațiile care nu îți sunt confortabile. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Trigonul dintre Mercur și Saturn te ajută să fii mai pragmatic la serviciu. Nu ești neapărat zgârcit cu vorbele, ci mai degrabă înțelept. 

Rac/Ascendent în Rac

Faci eforturi considerabile să fii diplomat cu toate rudele. Însă, la un moment dat, tot va trebui să deschizi discuția despre un subiect mai neplăcut. 

Leu/Ascendent în Leu

Tonul acuzator nu te va ajuta la absolut nimic. Astrele îți recomandă să te ferești de discuțiile despre cine are dreptate sau despre cine este cel mai deștept. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Aspectul dintre Mercur și Saturn va fi pe placul tău. Chiar dacă vei face anumite greșeli, mai ales pe plan financiar, vei ști să găsești soluțiile potrivite. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Poate fi una dintre acele zile în care nimic nu îți convine. Și în care nu reușești să îți stăpânești deloc emoțiile. Ai nevoie de empatie. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astăzi ai răbdare să și auzi, dar să și asculți. Ai nevoie de timp înainte de a lua o decizie. Și poate chiar ceri sfatul unei persoane dragi. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu te baza prea mult pe prieteni pentru că s-ar putea să te dezamăgească. În viața lor apar unele situații neașteptate și nu vei mai fi tu prioritatea lor. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Stai departe de conflictele cu șefii sau colegii! La serviciu, te confrunți cu tot felul de situații care par că nu au rezolvare. Răbdarea te va ajuta!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu promite nimic și nici nu crede în promisiunile nimănui! Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție drumurilor pe care le vei face. 

Pești/Ascendent în Pești

Te grăbești atunci când faci unele tranzacții. Vei regreta pe urmă, dar din fericire vei găsi oamenii potriviți care să te ajute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel