Data publicării:

Horoscopul săptămânii: Început dramatic pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. SuperLuna Plină încă face prăpăd ”în cruce”

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
pexels
pexels

SuperLuna Plină nu părăsește mai multe semne zodiacale și încă le face... zile fripte! 

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat, în emisiunea sa de la DC News TV, horoscopul pentru săptămâna 21-27 octombrie. Începutul săptămânii se anunță dur pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Previziunile pentru toate zodiile: 

Berbec sau cei cu ascendent în Berbec 

Primele zile ale săptămânii nu îți sunt pe plac. Cumva, continuă energia Superlunii Pline de zilele trecute și lipsa motivației. Nu mai știi ce te motivează, nu mai știi pe cine să mizezi. Ai nevoie de o miză, de o direcție. Te enervează lucruri care, în mod normal, nu te-ar fi enervat. În a doua parte a săptămânii vei începe să fii mult mai atent la economii, la bugetul familiei și la tot ce înseamnă timp cu tine. 

Taur sau cei cu ascendent în Taur 

Pe plan relațional, lucrurile se pot schimba. Partenerul este mai atent la nevoile tale, dar și tu îl vezi cu alți ochi. Pentru cei singuri, începe o perioadă în care sunteți mai dornici de comunicare. În schimb, apare o nebuloasă pe plan financiar. Venituri sunt, dar apar și cheltuieli. 

Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni 

Pe voi nu vă necăjește săptămâna aceasta. S-ar putea ca partenerul să devină mai indiferent, mai distant, mai rece, dar nici voi nu mai sunteți atât de atenți la nevoile lui. În schimb, este cazul să vă dați seama unde ați exagerat, mai ales din iunie încoace, a subliniat Daniela Simulescu. 

Citește mai mult pe DCNewsTV

”Pe 17 octombrie, am avut Superluna Plină în semnul Berbecului. (...) Acest eveniment poate aduce la suprafață furia îmbuteliată, frustrări, conflicte, decizii abrupte. Luna Plină reprezintă, de obicei, apogeul unui proiect. Iar Berbecul este arhetipul începutului. Deci pentru a o lua de la capăt, avem nevoie de o clipă de sinceritate. Mulți dintre noi vor experimenta un tantrum înainte de a porni pe noul drum. Soarele și Luna vor fi în careu cu Marte din Rac și Pluto din Capricorn. Deci se va forma o cruce pe semne cardinale. Acestea vor fi, de alfel, și cele mai afectate. Vorbim despre: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn” anunța astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel