Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

WhatsApp
freepik.com
freepik.com
Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului? Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, vine cu informații noi!

Luna octombrie este foarte complicată. Va avea ultimele două eclipse din 2024. Cea de Soare de pe 2 octombrie și cea de Lună de pe 17 octombrie. Ambele evenimente au parte de un aspect tensionat al lui Marte, ceea ce înseamnă că evenimentele prin care vom trece vor fi destul de tensionate. Jupiter își începe retrogradarea în Gemeni, iar Pluto și-o încheie în Capricorn. A zecea lună a anului va veni cu multe ajustări pe plan relațional. Orice sfârșit poate deveni un nou început.

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec OCTOMBRIE 2024

În primul rând, trebuie să știi că Marte, guvernatorul tău, rămâne în Casa a patra până pe data de 4 noiembrie. Doar că, de data aceasta, va fi foarte mult în zona din care va și retrograda în 2025. Ce înseamnă asta? Că pot apărea tot felul de situații, pe nepusă masă, în familie sau în gospodărie. Dacă nu te ocupi de ele sau nici măcar nu începi să faci demersuri în acest sens, ele vor reveni în 2025 și te vor lua pe sus. Cu alte cuvinte, fii cât mai responsabil și asumă-ți că s-ar putea ca și tu să fi avut o părticică din vină la problemele respective.

De altfel, deși pot apărea tot felul de probleme cu familia, tu nu trebuie să pui și mai mult gaz pe foc. Adică nu le exagera. Sau poți să ai tot felul de gânduri. Vrei să te muți, se strică ceva prin casă, vrei să decorezi, să redecorezi. Atenția ta va fi mutată către Casa a patra: casă, familie, gospodărie, curte, gradină și așa mai departe. 

După care, trebuie să reții că avem două eclipse în luna octombrie. Una se va petrece în Casa a șaptea, iar alta în Casa întâi. Planul relațional va fi foarte afectat. Și pentru că Marte, guvernatorul tău, este în careu cu aceste două eclipse, înseamnă că totul ți se va părea nedrept: cum se poartă partenerul cu tine, cum se poartă oamenii dragi. Vei lupta foarte mult pentru propria dreptate. Doar că trebuie să reții un lucru: nu le știi tu pe toate. Dacă te grăbești și declari una și alta, s-ar putea să greșești enorm.

Astrologul îți oferă și un sfat tare important pentru luna ce urmează: diplomația este cheia! Să nu crezi că ești mai rău privit daca lași garda jos. Mai degrabă schimbă un pic strategia și modul în care abordezi relația cu partenerul sau cu cei din zona profesională. Jupiter își va începe retrogradarea în Casa a treia, unde a fost din luna mai. Mulți dintre voi nu veți mai ști ce e bine și ce e rău. O să vă schimbați foarte mult sistemul de valori. 

Vezi continuarea pe Astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel