Horoscop, marți, 10 septembrie 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Săgetătorului. 

Luna tranzitează semnul Săgetătorului. Mercur, recent intrat în Fecioară, se apropie de un sextil cu Marte din Rac. Soarele va face, în curând, un careu cu Jupiter. O parte din noi este pragmatică, însă cealaltă va avea tendința către excese de zel. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Ori ești foarte leneș, ori ești în stare să muncești până nu mai poți. Astrele îți recomandă să nu exagerezi în niciun domeniu. Și ar fi bine să menții strânsă legătura cu familia. 

Taur/Ascendent în Taur

Este una dintre acele zile în care te vei simți bine dacă îi vei ajuta pe cei din jur. Și sigur un coleg are unele probleme și nu îi este ușor să găsească soluții. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu trebuie să faci totul din prima. Ci treptat! Așa că nu mai pune presiune suplimentară pe umerii tăi. Astrele te invită să fii mai atent la comportamentul partenerului. 

Rac/Ascendent în Rac

Toată ziua vei face ajustări! Nu te poți baza pe nimeni și nimic. Și chiar dacă va fi obositor și frustrant, vei învăța multe lecții. Să nu uităm ceva: îl ai pe Marte de partea ta! Care aduce curaj. 

Leu/Ascendent în Leu

Astrele îți recomandă să ai o listă de fiecare dată când mergi la cumpărături. Sau un buget pregătit pentru aceste zile, de la care să nu te abați deloc. Dacă, nu vei cheltui aiurea. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur te va ajuta să găsești rapid soluții la problemele mai vechi. De fapt, ele ți-au mai apărut în gând, dar acum ai mai multă încredere în tine. Nu îți fie teamă să ceri ajutorul prietenilor!

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Venus de partea ta, nu prea te poți plânge. Și dacă ținem cont de faptul că se va apropia de un trigon cu Jupiter, poate că ar trebui să fii mai optimist. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Deși îți va fi greu, tot vei reuși să te ții de promisiunile făcute prietenilor. Este important să îți dai seama cât de mult ai evoluat în ultima perioadă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu face promisiuni mărețe șefilor! Cel puțin, nu deocamdată! Pentru că, în ciuda eforturilor tale, nu vei reuși să te ții de acestea. Trebuie să mai ai răbdare. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Orice parteneriat va fi destul de provocator. Nu ai nicio clipă de liniște! Nici măcar din partea celor dragi! Totuși, nu menține starea de conflict!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Îți faci prea multe griji! Scenariile tale pot câștiga premii importante, dar nu vor avea deloc legătură cu realitatea. Încearcă să fii mai cumpătat!

Pești/Ascendent în Pești

S-ar putea să ai așteptări prea mari de la partener. Și el este tot un om. Astrele te invită să comunici într-un mod transparent cu acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel