Horoscop, joi, 22 iulie 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, miercuri, 22 iulie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 22 iulie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Pe 22 iulie, avem mai multe evenimente astrologice: Soarele intră în semnul Leului, Venus intră în Fecioară, Venus careu Lilith, Venus opoziție Jupiter.

Berbec

Soarele se alătură lui Marte. Poți profita de această zi să te ocupi de o activitate fizică/sportivă. Fii cât mai organizat la serviciu.

Taur

Vei opune rezistență la ideile noi ale celor din jurul tău. Nu te vei lăsa până nu vei primi argumente cât mai serioase.

Gemeni

Vorba dulce mult aduce! Dacă vei reuși să te ții de această vorbă, vei avea succes astăzi. Vei fi preocupat de starea casei.

Rac

Partenerul este dispus să te asculte, să îți urmeze recomandările, mai ales dacă este vorba de chestiuni financiare importante.

Leu

Vei primi un exces de energie de la astre. Depinde doar de tine dacă îl vei distribui în acțiunile care contează cu adevărat.

Fecioară

Intrarea lui Venus în semnul tău îți va aduce clipe de bucurie, dar și o porție sănătoasă de încredere în forțele proprii.

Balanță

Vei face în așa fel încât să nu stai deloc pe acasă. Vrei să îi convingi pe cei din jurul tău că nu treci prin momente grele.

Scorpion

Volumul de muncă și pretențiile șefilor mai scad. Parcă ai parte de o pauză binemeritată. Nu neglija odihna!

Săgetător

Venus va intra în zona carierei. Relația cu persoanele autoritare se va îmbunătăți. Poate fi o zi bună pentru călătorit.

Capricorn

Dacă emoțiile vor fi foarte puternice, astrele îți recomandă să nu fugi de ele. Ci să încerci să le înțelegi.

Vărsător

Vei deveni din ce în ce mai interesat de cum îți poți rotunji veniturile. Și aici nu vorbim doar de salariu. Ci și de alte activități.

Pești

Poate fi o zi nemaipomenită pentru împăcare cu partenerul, pentru iertarea acestuia sau pentru clipe de afecțiune și romantism. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel