Data publicării:

Horoscop, joi, 12 septembrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur face un sextil cu Marte. 

Mercur din Fecioară face un sextil cu Marte din Rac. Găsim metoda cea mai potrivită pentru a vorbi despre emoțiile noastre. Sau de a îmbina utilul cu plăcutul. Acest aspect ne ajută să transmitem pas cu pas ceea ce ne dorim și să nu ne îmbătăm cu apă rece. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Alungă teama atunci când trebuie să porți discuții neplăcute la serviciu. Mai ales dacă tu consideri că unii colegi nu au ținut cont și de părerea ta. 

Taur/Ascendent în Taur

Membrii familiei au nevoie să comunici mai des cu ei. Chiar dacă ai destule probleme la serviciu, nu ar trebui să îi ignori pentru mult timp. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

S-ar putea ca unii prieteni să aibă soluțiile la problemele care te macină de ceva timp. Așa că nu ezita să comunici cu ei și să le accepți sprijinul. 

Rac/Ascendent în Rac

Nu te va întrece nimeni la arta conversației! Știi ce replici să folosești în momentele provocatoare și reușești și să creezi o conexiune între oameni. 

Leu/Ascendent în Leu

Încearcă să nu te mai pedepsești pentru greșelile din trecut. Fii mai prezent! Astfel, îți vei da seama când este cazul să faci o anumită investiție sau nu. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vorbești cu multă încredere despre viitor, îți faci planuri și îi convingi și pe apropiați să fie mai optimiști. Astrele te invită să fii mai chibzuit cu energia. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Ai în față o zi mult mai bună pentru tăcere. În special, atunci când porți discuții cu o persoană importantă de la serviciu. Vei observa multe detalii semnificative. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Curiozitatea este cea care te va ajuta să treci peste mai multe dificultăți. Așa că nu îți fie teamă să pui întrebări. Astfel, îți vei da seama de ce contează cu adevărat. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Câteodată, gesturile transmit mai multe decât cuvintele. Astrele te invită să fii mult mai atent la cum gestionezi resursele familiei. Nu este cazul să te grăbești cu unele cheltuieli. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Discuțiile purtate cu partenerul despre cine are dreptate nu duc nicăieri. Cel mai bine ar fi să vă recunoașteți greșelile și să treceți peste. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu discuta cu nimeni de la locul de muncă despre viața intimă sau despre secretele tale! De asemenea, stai departe de bârfe. Astfel, te ferești. 

Pești/Ascendent în Pești

Astăzi sunt aspecte prielnice pentru a-ți aduce aminte de romantism, dragoste sau ceea ce îți place cu adevărat. În plus, vei fi destul de creativ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel