Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, marți, 7 septembrie 2021

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop, miercuri, 3 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 3 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Marți, 7 septembrie, avem Luna Nouă în semnul Fecioarei.

Berbec

Astăzi ești focusat să îți termini treaba la timp și să o faci bine. Luna Nouă te ajută să devii mai vrednic și mai focusat pe obiective.

Taur

Vrei să fugi de blazare. Îți vei aminti ce îți face plăcere cu adevărat și vei încerca să te ocupi și de altele, nu doar de muncă.

Gemeni

Îți vei schimba părerea despre unele rude. Simți că este nevoie să le abordezi altfel de acum încolo. Vei fi mai leneș.

Rac

Astăzi vrei libertate de exprimare totală. Nu mai accepți să ți se impună nimic. Vei fi un comunicator de excepție.

Leu

Astrele îți recomandă ca orice cheltuială importantă să fie făcută cu un sens. Evită totuși să treci de la zgârcenie la generozitate excesivă.

Fecioară

O poți lua de la capăt într-un domeniu, fie în viața personală, fie în cea profesională. Marte îți va oferi puterea necesară să mergi înainte.

Balanță

Se întâmplă tot felul de chestii ciudate și nu știi cum să reacționezi. Astrele îți recomandă să te odihnești și să lași deciziile pe altă zi.

Scorpion

Vei găsi multe răspunsuri la problemele tale în cadrul discuțiilor cu prietenii. De aceea, este important să te deschizi în fața lor.

Săgetător

Vei fi mult mai vizibil la locul de muncă astăzi. Nu faci nimic intenționat, dar pur și simplu, proiectele tale au nevoie de validare.

Capricorn

Astăzi visezi cu ochii deschiși. Îți pui tot felul de obiective personale, destul de îndrăznețe. În acest sens, ai nevoie să studiezi un domeniu.

Vărsător

Lipsa de energie pe care o vei acuza astăzi nu a apărut degeaba în viața ta. Câteodată, trebuie să lași lucrurile să se întâmple pur și simplu.

Pești

În viața partenerului apar schimbări. Iar tu vei fi alături de el într-un mod necondiționat. Caută să fii mai practic în negocieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel