Data publicării:

Horoscop, luni, 19 august 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem Lună Plină în semnul Vărsătorului. 

Astăzi avem Lună Plină în semnul Vărsătorului. Atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, avem parte și de unele evenimente concrete, și pentru că această Lună Plină are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai ciudate sau neconvenționale. Va influența în mod special viețile celor cu marcaj puternic în zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, în astrogramele natale. De fiecare dată când avem o Lună Plină în Vărsător, trebuie să ne așteptăm la o creștere a nevoii de eliberare. La dorința de a fi mai independenți într-un domeniu.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină activează casa a unsprezecea. Îți vei schimba atitudinea față de unii prieteni. De asemenea, vei renunța la unele planuri pentru viitorul apropiat. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină activează casa carierei. S-ar putea să simți, așa dintr-o dată, nevoia de a fi mai autentic. De a îți cere drepturile. Și de a fi mai independent. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Astrele te încurajează să studiezi, să te ocupi de educație, indiferent de vârstă și experiență. În plus, orice călătorie îți va aduce câteva revelații importante. 

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină de astăzi afectează sfera financiară. Trebuie să fii mai atent atunci când împrumuți bani. Negocierile vor fi îngreunate. 

Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină este în casa a șaptea, cea a relațiilor. Partenerul își schimbă atitudinea și nu îți oferă nicio explicație în acest sens. Vei avea tendința de a fi mai evitant. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La serviciu, atmosfera va fi mai tensionată. Chiar dacă ești în concediu, să știi că te vei confrunta cu mai multe activități stresante. Gestionarea stresului este cheia succesului. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină de astăzi poate fi un moment potrivit pentru a-ți da seama cât de mult te implici în viețile apropiaților fără ca aceștia să îți ceară. Gândește-te prima dată la tine. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină poate fi un moment potrivit pentru a căuta echilibrul între viața profesională și cea personală. Este clar că undeva exagerezi. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astrele îți recomandă să fii mai îndrăzneț, rebel și dispus să înveți lucruri noi. De asemenea, este o zi bună pentru a fi mai tolerant. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu este cea mai bună zi pentru cheltuieli serioase sau decizii importante pe plan financiar. Stai departe de toate tentațiile!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină se va petrece în semnul tău. Din cauza careului cu Uranus, s-ar putea să fii surprins de viață! Nu îți face planuri pentru că nu te vei putea ține de ele. 

Pești/Ascendent în Pești

Astrele îți recomandă să nu neglijezi deloc odihna! Luna Plină de astăzi îți va activa intuiția. Așa că fii mai atent la semnalele acesteia!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel