Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Septembrie, cea mai importantă lună pentru o ZODIE

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pixabay
Foto Pixabay
Luni, 23 august, Soarele iese din Leu și intră în Fecioară.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, a prezentat, ca de obicei, la DCNewsTV, previziunile pentru zodii:

 

BERBEC

Tot ceea ce înseamnă muncă, stil de viață, sănătate capătă importanță în următoarea lună. S-ar putea să consideri că muncești mult. Sfatul meu este să nu te plângi. 

TAUR

Dacă pentru unii începe o perioadă de muncă, pentru tine începe o perioadă de redescoperire. Te poți gândi unde ai vrea să te exprimi mai mult, poate la locul de muncă. Învață să te pui mai mult în valoare. Următoarea lună este prielnică pentru activități care să te scoată mai mult în față. Și partea de iubire este destul de importantă.

GEMENI

Pentru voi, începe o perioadă în care chiar trebuie să vă liniștiți. Găsiți-vă un confort emoțional, financiar. Gândiți-vă la ultima lună: am zăpăcit mintea, banii, oare nu ar trebui să mă așez? 

RAC

Discutați, scrieți mesaje. Reconectați-vă cu frații, vecinii. Nu luați lucrurile personal.

LEU

Puțină grijă la bani! Vor apărea tot felul de îngrijorări și se duc banii. Vă recomand să negociați cu voi, porniți de la cheltuielile obligatorii, facturi, credite. Fiți cât mai practici.

FECIOARĂ

Aveți mai multă încredere în voi.

Horoscop 23 august 2021. Previziuni pentru TOATE ZODIILE:

Youtube video image

 

19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată

 

Va avea loc o eclipsă importantă în luna noiembrie. „19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată. Atunci avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină pe axa Scorpion-Taur. Până aici, nimic neobișnuit, doar că Eclipsa, pe harta astrologică a României, va zgudui multe puncte puternice”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Să nu uităm de evenimentele politice importante de la finalul anului. Pe lângă asta, atunci când vorbim de Taur-Scorpion, suntem obligați să amintim de siguranță/asigurare, bani, resurse, informații ascunse. Atunci se va schimba ceva în conștiința românilor. Nu își are rost întrebarea dacă va fi de bine sau de rău. Va fi pur și simplu”, a subliniat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel