Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 8 mai pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: Zile bune pentru iubit și pentru hobby-uri

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 8 mai pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: Zile bune pentru iubit și pentru hobby-uri / Foto: Pixabay
Horoscop 8 mai pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: Zile bune pentru iubit și pentru hobby-uri / Foto: Pixabay
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei de 8 mai pentru zodii.

BALANȚĂ

Venus a intrat în Casa a 10-a unde este în Marte de ceva timp și oarecum mai lungește situația profesională, adică nu îi mai privești pe șefi atât de monștri, îi mai îndulciți un pic. Bestii, bestii, dar totuși și bestia din Frumoasa Adormită s-a transformat până la urmă în ceva plăcut, dar asta nu înseamnă că trebuie să deveniți victime.

SCORPION

Vedeți voi, Venus ca Venus, dar conjuncția asta Soare-Uranus, aveți grijă la emoțiile pe care le aveți, la senzațiile alea care nu vă dispar, la gândurile care nu vă dau pace. Sigur e ceva acolo. Nu le alungați, nu le spuneți imediat, dar mai stați puțin cu ele.

SĂGETĂTOR

Hai să o gândim în felul următor. Venus a intrat în Casa a 8-a, este un moment foarte bun pentru dormit, dar e dimineață, nu puteam discuta despre lucrurile astea aici, așa că m-aș uita puțin la Casa a 6-a, care văd că are multe aspecte în perioada următoare și este clar că trebuie să vă eficientizați modul în care lucrați.

CAPRICORN

Ce avem aici? Avem Venus în Casa a 7-a, avem o conjuncție mâine de Soare-Uranus în Casa a 5-a, zile bune pentru iubit și pentru hobby-uri, pentru pasiuni, pentru a crea ceva.

VĂRSĂTOR

Este o expresie: săriți de fund, efectiv săriți imediat, nu aveți stare, domnule, zilele astea efectiv nu aveți stare. Un lucru bun care vi se întâmplă este că sunteți harnici și vrednici.

PEȘTI

Venus a intrat în Casa a 5-a, deja vă planificați vacanța, deja vă vedeți pe plajă, vă gândiți ce costum de baie să vă cumpărați, cum să vă mai gătiți, cum să mai ieșiți în oraș și asta este un lucru bun, aș putea spune. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel