Data publicării:

Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Peștii, sfătuiți să fie atenți la bani. Daniela Simulescu: Aveți puțină grijă pe plan financiar!

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Peștii, sfătuiți să fie atenți la bani. Daniela Simulescu - Aveți puțină grijă pe plan financiar! Sursa foto: freepik.com
Horoscop 3-9 aprilie, 2023. Peștii, sfătuiți să fie atenți la bani. Daniela Simulescu - Aveți puțină grijă pe plan financiar! Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 aprilie, 2023.

"Pești sau cei cu ascendentul în Pești. Bani! Tot banii, că aveți atât de multe aspecte din acest punct de vedere. Mercur în Casa a III-a are o componentă financiară importantă. Luna plină e pe axa 2-8, Jupiter în Casa a II-a, după care Saturn pe Casa întâi.

Ați vrea să mai cheltuiți ca pe vremuri, dar nu se mai poate. Responsabilitățile au crescut cumva. Vor exista multe frustrări pe plan financiar. Dar în același timp n-are rost să stați de dimineață până seara să vă plângeți din cauza faptului că nu mai puteți să cheltuiți ca înainte. Cu Saturn în Casa întâi, ce rost mai are să dați bani pe rochița aia dacă simțiți că starea sănătății se degradează?

Cu Saturn în Casa întâi, ce rost mai are să ieșiți de zece ori în oraș pe lună, când oamenii ăia cu care ieși nu-s buni cu adevărat în viața ta? Nu mai bine ieșiți poate de cinci ori pe lună, dar cu oamenii care trebuie. Cu alte cuvinte, trebuie tot timpul să fiți mai calculați. Nu vă place pentru că nu există limită. Și atenție mare cu generozitatea. Nu mai puteți să fiți la fel de generoși ca înainte. Trebuie să fiți, mai întâi, generoși cu voi.  Aveți puțină grijă pe plan financiar”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel