Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 27 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 27 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani / Foto: Pixabay, de Gunjan2021
Horoscop 27 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani / Foto: Pixabay, de Gunjan2021
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Știi la ce m-aș gândi eu la tine? M-aș gândi, domnule, ce nu a mers în viața mea. Ce nu a funcționat din punct de vedere relațional? Mai ales pentru cei care sunteți singuri sau mai ales cei care aveți probleme în relație. Este valabil și pentru cei care aveți relații la distanță. Ce nu a mers în viața voastră, de ce ați stat în relațiile respective, de ce ați avut pretenții ca lucrurile să funcționeze? Poate că veți primi nite răspunsuri din astea interioare.

SCORPION

Nimic nu vă ține pe loc, să știți, în afară de faptul că Saturn este în Casa a 5-a și vrea să vă iubiți în primul rând, doar că oamenii când se gândesc să se iubească au impresia că totul este fericire, nu, iubirea de sine câteodată vine cu durere pentru că trebuie să vindeci anumite lucruri și de cele mai multe ori vindecarea doare mai rău decât doare rana respectivă.

SĂGETĂTOR

Trebuie să vă împărțiți. Trebuie să le faceți pe plac și celor de la serviciu, să le faceți pe plac și celor de acasă. Vă place, nu vă place nu avem ce să facem.

CAPRICORN

Să știți că mie îmi plac astrele la voi. Oarecum relațional dacă aveți ceva de rezolvat puteți profita de perioada aceasta pentru că este prielnică.

VĂRSĂTOR

V-aș atrage atenția asupra banilor. Cu Jupiter în Casa a 3-a și cu Saturn în Casa a 2-a poate unii dintre voi găsiți alte căi de a face bani, alte căi de a gestiona banii. Poate descoperiți o aplicație sau faceți un tabel și puneți acolo tot ce cheltuiți și din statistici să aveți așa niște revelații uimitoare.

PEȘTI

Nu vă ăntindeți mai mult decât vă este plapuma. Adică dacă vi se dau la serviciu trei proiecte țineți cont de faptul că s-ar putea să nu aveți timp nici pentru astea, nu mai cereți și al patrulea proiect și nu mai încercați să vă mai ajutați și vreun prieten sau coleg

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel