Data publicării:

Horoscop 26 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: Totul e minunat în jurul tău

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop 26 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: Totul e minunat în jurul tău / Foto: Pexels
Horoscop 26 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: Totul e minunat în jurul tău / Foto: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Ți-ar prii să faci câteva plimbări, fie scurte, fie lungi, fie să faci niște vizite să te vezi cu anumite persoane, ia în plan asta.

SCORPION

Pentru cei singuri pot fi niște zile foarte bune. Nu înseamnă că veți găsi imediat persoana cu care vă veți căsători, dar gândiți-vă că aveți în Casa a 7-a destul de mult marcaj și Jupiter va intra acolo în curând, așa că nu ar strica să începi să întinzi undița, cum s-ar spune.

SĂGETĂTOR

Trebuie să-ți dai seama pentru ce lucrezi astăzi și pentru cine lucrezi, să conștientizezi dacă este locul tău. Dacă nu este locul tău ai face bine să investești doar cât trebuie să investești și să nu ai un exces de zel, mai ales dacă nu ești acolo unde îți place neapărat.

CAPRICORN 

Succesul, competitivitatea, dorințele, curajul, tu le ai, le ai și le poți folosi, dar, bineînțeles, în ritmul propriu, poate partenerul te ajută, te motivează altfel.

VĂRSĂTOR

Trebuie să înveți astăzi să nu de prinzi de nimeni și nimic. Cu cât depinzi mai mult de o persoană, de o situație, cu atât vei pierde mai mult timp, efort bani, resurse.

PEȘTI

Știi cum e? Vei vrea să te duci spre gândirea pozitivă. Nimic nu e stricat, nimic nu e problematic, totul e minunat în jurul tău. Nu zic că n-o fi că poate în viața unora dintre voi este, dar îl avem pe Saturn în semnul vostru. Nu ar strica totuși să deschizi ochii și să accepți realitatea.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel