Data publicării:

Horoscop 22 august: Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Zodia care primește vizibilitate, la bine și rău. Nu vă sabotați proiectele

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Freepik @ DC Studio
FOTO: Freepik @ DC Studio
Astrologul Daniela Simulescu a prezentat cele mai importante previziuni ale zilei de 22 august 2024 pentru zodii.

Pregătiți-vă de curățenia de toamnă. De ce? Soarele intră astăzi în Fecioară, timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Cine este arhetipul Fecioarei? Este cel care face legătura între vară și toamnă, este cel care se ocupă de recoltă, de curățenie, de disciplină, de purificare. Numărăm bobocii, cu asta se ocupă de fapt arhetipul Fecioarei, cu matematica. 

FECIOARA

Soarele vine la voi cu energie dar și cu înțelepciune. Vine cu foarte multă putere, energie, forță, vitalitate și cu o încredere mai mare în propriul organism. Acum, vedeți voi, acest tranzit poate să fie și precum o mare resursă, însă ca vulnerabilitate, s-ar putea ca acest tranzit să facă mai multă lumină acolo unde voi aveți probleme pe care nu le mai puteți ignora. Ați făcut-o poate mult timp, dar nu se mai poate acest lucru.

BALANȚA 

Nu prea vă priește acest tranzit, pentru că Soarele se duce în casa a 12-a și oarecum vă obligă să stați mai mult în banca voastră, să faceți un pas în spate, să ”vă lingeți rănile”, să stați mai departe de oamenii care nu vă fac bine, de situații care nu vă priesc. Vorba aia: dacă nu te iubești tu, cine vrei să o facă? Așa este.

SCORPION

Acest sezon, cumva, va pune lumină pe relația pe care o aveți cu prietenii, pe grupurile din care faceți parte, pe comunitate, la care aveți acces.

Veți deveni mai selectivi, mai critici, mai exigenții și dintr-odată vă dați seama că nu mai are rost să petreceți timp cu unele persoane, pentru că nu sunt de calitatea pe care voi vi-o doriți.

SĂGETĂTOR

Deși în următoarea lună vi se pare că șefii sunt permanent nemulțumiți, nu vă validează niciodată, de fapt urmează și ceva bun. Ce trebuie să învățați voi în perioada următoare este să vă asumați și greșelile pe care le faceți și să nu vă duceți să vă victimizați și să căutați alți vinovați, iar în momentul în care ceva nu funcționează să vă duceți cu încredere și să spuneți: Eu am greșit aici, însă am găsit și soluție și mă voi descurca cu mai multă putere de acum încolo. 

Ce trebuie să mai aveți în vedere cu acest tranzit este că primiți vizibilitate, numai că primiți vizibilitate și pentru un succes, dar și pentru o boacănă.

CAPRICORN

Pentru voi, următorul sezon este unul neutru. Soarele se duce în casa a 9-a și vă dă o perspectivă filosofică asupra vieții, vă puneți întrebări, citiți cărți, vă uitați la documentare, purtați discuții, încercați să înțelegeți foarte mult din algoritmul vieții. Dar dacă este să ne gândim la partea mai lumească, vă poate ajuta să călătoriți mai mult și să studiați. Cine știe, poate vă înscrieți la o formă de învățământ.

VĂRSĂTOR

Soarele se duce în casa a 8-a și ce vă face? Vă face să vă protejați toate resursele, să strângeți, nu mai dați nimic. Nu mai aruncați cu bani în stânga și în dreapta, nu mai consumați banii familiei. Sunteți precum o furnică, efectiv strângeți tot. Cu Soarele în casa a 8-a, s-ar putea să urmeze o perioadă în care să treceți printr-un soi de zădărnicie, să ajungeți în punctul în care  considerați că nimic nu are rost, nu există sens, de ce trăim, că trăim ca să murim, de ce suntem fericiți, apoi iar triști. Deveniți un fel de Emil Cioran, în următoarea lună, dar să nu exagerați. Să nu vă sabotați proiectele pe care le aveți pe plan profesional sau familial.

 

Mai multe în video:

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel