Data publicării:

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Astrosens.ro a împlinit trei ani! Cu această ocazie Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, le oferă cititorilor, în premieră, previziunile astrale pentru 2025!

Anul 2025 ne promite mai multe surprize din punct de vedere astrologic! Laitmotivul va fi primul pas. De ce? Pentru că Saturn, Neptun și Uranus vor petrece pentru scurt timp în alte semne, unele menite să ne aducă prospețime și schimbare. Saturn și Neptun vor tranzita Berbecul, iar Uranus se va duce în Gemeni. Și chiar dacă vor sta puțin în aceste semne, va fi de ajuns pentru întreaga omenire să caute altceva. Să refacă unele granițe. 

2025 va avea parte de retrogradări din partea lui Venus și a lui Marte. Iar Nodurile Lunare se vor muta pe axa Fecioară-Pești. 

Horoscop 2025 Berbec/Ascendent în Berbec

Pe 25 martie, Saturn intră în semnul tău și va rămâne acolo până pe 1 septembrie. Această perioadă îți oferă ocazia de a te maturiza. Totuși, trebuie să ținem cont că Saturn nu se află în semnul său favorit, Berbecul, deoarece cere multă seriozitate și răbdare – exact calitățile la care tu ai dificultăți. Prin urmare, este important să fii conștient că în acest interval vor avea loc schimbări semnificative în viața ta. Va fi necesar să iei decizii importante, atât în ceea ce privește familia, cât și alte aspecte ale vieții tale.

Horoscop 2025 Taur/Ascendent în Taur

Jupiter va intra în Casa a treia pe 10 iunie și îți va oferi un sprijin considerabil. Acesta te va ajuta să câștigi mai mulți bani folosindu-i pe cei pe care i-ai acumulat până atunci. De asemenea, vei avea ocazia să înveți lucruri noi legate de gestionarea veniturilor tale. Dacă îți dorești să începi o nouă facultate, să urmezi un alt curs sau să te înscrii la o școală, acest moment va fi ideal. Din vara anului viitor, astrele te vor susține puternic. Sau poate vei avea dorința de a te muta în străinătate!

Horoscop 2025 Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până în 2025, vei beneficia de influența lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău. Au existat și momente pozitive, nu poți nega asta, însă prezența lui Saturn în Casa a zecea a adus și multe provocări și teste, în special în sfera profesională sau legate de statutul tău socio-profesional. Începând cu iunie 2025, Jupiter se va muta în Casa a doua, ceea ce va marca o perioadă în care vei culege roadele eforturilor tale și vei avea acces la noi oportunități, în special din punct de vedere financiar.

Horoscop 2025 Rac/Ascendent în Rac

Încă din primele zile ale lui 2025, vei simți că nimic nu te mulțumește. Totul va fi agitat, frustrant și contra cronometru, iar senzația că timpul trece prea repede fără să realizezi ceva te va copleși. Totuși, poți aborda lucrurile diferit. Aceste tranzite te vor ajuta să-ți dezvolți reziliența încă de la începutul anului. Apoi, începând cu 10 iunie 2025, când Jupiter va intra în semnul tău, vei avea forța, curajul, oportunitățile și resursele necesare pentru a face un pas înainte. 

Citește previziunile complete pentru toate zodiile pe Astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel