Data publicării:

Horoscop 12 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să se gândească la trecutul dureros. Acceptă totul!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Breno Cardoso)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Breno Cardoso)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Avem cea mai fericită zi din punct de vedere astrologic! Conjuncția Soare-Jupiter se petrece o dată pe an și este un prilej nemaipomenit pentru a vedea partea plină a paharului de fiecare dată. ând avem Soarele lângă Jupiter, putem să spunem că este un moment norocos, bucuros, fericit. De fapt, ce se poate întâmpla în această zi? Nu neapărat ceva anume. Pentru unii se poate întâmpla ceva, iar pentru alții, deloc. Și de ce spun asta? Fiindcă noi trebuie să facem ceva. Astrele vin, dar nu ne bagă și în traistă. Oferiți-vă ceva nou pe plan personal, social sau profesional. Cumpărați-vă ceva, oferiți, deoarece Jupiter vorbește și despre generozitate. Arhetipul Berbecului este cel care dă, oferă și împarte cu ceilalți. 

BERBEC

Îți priește să faci ceva nou, orice. Tu ştii cel mai bine ce. Că mănânci ceva nou, că te îmbraci altfel, că vezi un film, că asculţi altă melodie. Ceva nou!

TAUR

Gândeşte-te la trecut, chiar dacă te-a durut, cu o oarecare recunoştinţă. Îți vei da seama că, dacă nu s-ar fi întâmplat acele lucruri, nu ai fi fost aici. Treci din resemnare în acceptare.

GEMENI

Ai nevoie să îţi faci planuri noi, să te gândeşti cu optimism la viitor, să manifeşti ceva, să vizualizezi ceva, să te întâlnești cu oameni şi să petreci. Ai nevoie de multă socializare.

RAC

Mulţi dintre voi vreţi un alt loc de muncă, o altă echipă. Trebuie să faceți ceva nou la locul de muncă. Poate sunaţi pe cineva, poate cereţi un proiect, poate vă implicaţi altfel acolo.

LEU

Citeşte, învaţă, educă-te! Caută ceva, fă un drum, călătoreşte, planifică o călătorie, înscrie-te la o şcoală! Încearcă să citeşti şi filozofie, şi alte lucruri pe care nu le-ai citit până acum.

FECIOARĂ 

Este foarte important să te gândeşti la bogăţia interioară, puterea interioară, puterea de regenerare, puterea aia pe care te poţi baza în momentele grele. Adu-ţi aminte de câte ori ai trecut prin momente grele şi de câte ori ai supravieţuit şi ai luat-o de la capăt mai puternic.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel