Halucinant! Un autobuz RATB a asistat la comemorarea victimelor din Colectiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Adevarul
Foto: Adevarul
RATB comită încă o gafă în cazul Colectiv. După ce a anunțat schimbarea denumirii stației "Pasajul Mărășești" în "Colectiv" și s-a răzgândit apoi din cauza criticilor, RATB ar fi trimis un autobuz, sâmbătă, la comemorarea victimelor, la trei luni de la incendiul din Colectiv. 

Autobuzul RATB a ajuns în fața clubului Colectiv la ora 14:00, când era programat evenimentul. S-a apropiat de altarul improvizat în faţa fostei fabrici Pionierul și a stins, în semn de compasiune, afișajul electronic "Cursă Specială". Șoferul a început să se joace pe telefon. Lângă el era o femeie îmbrăcată-n negru care susține că ascultă muzică rock și că persoanele care au murit în Club Colectiv sunt frații și surorile sale. Femeia se prezintă drept persoana care a făcut pagina de Facebook "Colectiv 30 noiembrie", care are 32 de aprecieri. Ea spune că a mulțumit RATB pentru inițiativa de a denumi o stație "Colectiv" și că regia a întrebat-o ce ar mai putea să mai facă și au ajuns la această "idee comună", ca un autobuz RATB să fie martorul comemorării victimelor din Colectiv, potrivit Adevărul

Șoferul RATB a știut un singur lucru, că are cursă specială, de la 14:00 la 16:00, și destinația sa. Purtătorul de cuvânt al RATB a spus, pentru sursa citată că autobuzul a fost închiriat, acest lucru fiind posibil cu 150 de lei pe oră, existând și un contract în acest sens. Mai mult, femeia spune că dacă l-ar fi închiriat, ar fi trebuit s-o ia de acasă. La ora 16:00, autobuzul s-a îndreptat spre autobază și femeia, pe jos, spre domiciliul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel