Germania: Un bărbat a profitat de un test-drive pentru a fura o maşină Ferrari foarte rară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Poliţia germană a emis miercuri un aviz de căutare în cazul unui bărbat care a profitat de un test-drive cu o maşină Ferrari GTO, extrem de rară şi care costă peste două milioane de euro, pentru a o fura, relatează AFP. 

Suspectul s-a prezentat marţi după-amiază la un dealer de maşini vechi în Neuss Uedesheim, la periferia oraşului Düsseldorf, unde a pretins că este interesat de o maşină Ferrari 288 GTO, de culoare roşie, fabricată în cel puţin 300 de exemplare în anii '80, a explicat într-un comunicat poliţia locală.

Bărbatul, a cărui fotografie este difuzată de către poliţia locală, a reuşit să-l convingă pe dealer să efectueze un test pe şosea înainte de o eventuală cumpărare. El s-a făcut nevăzut la volanul maşinii, al cărei preţ este evaluat la aproximativ 2,2 milioane de euro.

Precedentul proprietar al maşinii a fost nord-irlandezul Eddie Irvine, fost pilot de Formula 1, potrivit cotidianului german Bild. Maşina Ferrari a fost în cele din urmă reperată de către martori circulând într-un alt oraş apropiat de Düsseldorf, Neuss. Poliţiştii au găsit-o într-un garaj. Hoţul este în continuare de negăsit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel