Frații Tate, delir joi dimineață la DIICOT: Poliția a fabricat probe! Dosarul este gol!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Frații Tate au ajuns, joi dimineață, la sediul DIICOT, pentru o nouă percheziție informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori.

”Poliția a fabricat probe și nu există victime! Dosarul este gol!”, a spus Andrew Tate, la intrarea în sediul DIICOT.

Frații Tate sunt acuzați că fac parte dintr-un grup de crimă organizată care a exploatat femeile, forțându-le să creeze conținut pornografic. În același dosar au fost reținute și două femei românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi indivizi. Astfel, acuzații ar fi obținut sume importante de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede.

Frații Tate au fost reținuți de DIICOT pe date de 29 decembrie 2022, iar apoi instanța a admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

 

Poliția București, reacție după ce Andrew Tate s-a plâns că „păduchii și gândacii“ sunt singurii lui prieteni

„Încearcă să mă doboare. Aruncat într-o celulă fără lumină. Gândacii, păduchii și gândacii de pat sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte. Când gardienii mă aduc și mă aduc din sala de judecată, rămân absolut respectuos. Încearcă să-mi toarne ură în inimă“, a scris, pe Twitter Andrew Tate.

Mesajul Poliției Capitalei: Nu există reclamații sau sesizări din partea persoanei. Nu au acces la telefonul mobil sau internet, sunt efectuate verificări

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, prin care, de pe profilul de social media al unei persoane private de libertate, sunt reclamate condițiile de detenție, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Periodic, prin intermediul Serviciului de Logistică sunt contractate servicii de dezinsecție și dezinfecție, atât pentru zona de cazare, cât și pentru spațiile administrative.

De asemenea, din partea persoanei nu au existat până la acest moment reclamații sau sesizări, scrise sau verbale, adresate administrației centrului cu privire la condițiile din arest. Totodată, persoanele aflate în centrele de reținere și arestare preventivă nu au acces la telefonul mobil sau alte mijloace cu acces la internet, fiind efectuate verificări specifice constante în vederea identificării bunurilor interzise la deținere, conform domeniului legal incident execuțional penal“, a transmis Poliția București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel