Focar de coronavirus la Brașov. Anca Bâtiu, DSP: Facem anchete epidemiologice
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Numărul cazurilor de coronavirus a explodat la Brașov în ultimele zile. Un focar a fost descoperit la judecătoria din Rupea.  

Numărul infecțiilor de COVID-19 a crescut alarmant la Brașov în ultima săptămână, înregistrându-se 103 cazuri noi. La Judecătoria Rupea există un focar de coronavirus, relatează România TV

Anca Bâtiu, purtătorul de cuvânt al DSP Brașov, a declarat că se fac anchete epidemiologice. 

”Confirmăm. Din păcate, numărul cazurilor confirmate cu coronavirus în județul Brașov a crescut în ultimele zile. În toate cazurile desfășurăm anchete epidemiologice având ca scop izolarea contacților direcți și monitorizarea lor în vederea stării lor de sănătate. Facem apel la cetățeni să respecte normele de igienă personală, de distanțare socială”, a declarat Anca Bâtiu, DSP Brașov. 

Brașovul este pe locul 3 în țară privind numărul cazurilor de coronavirus confirmate, totalul ajungând la 958.

Situația la nivel național 

Până astăzi, 12 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 21.404 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.445 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 222 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel