Urmărește emisiunea live
Floricica Dansatoarea s-a vaccinat împotriva Covid-19 / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Capturi TikTok
Foto: Capturi TikTok
Floricica Dansatoarea a anunțat că s-a vaccinat împotriva Covid-19. 

Floricica Dansatoarea e din nou virală pe TikTok. De data aceasta, cu un clip în care anunță că s-a vaccinat împotriva Covid-19. 

„Eu m-am vaccinat. Johnson. Ce-o vrea Dumnezeu, ori să mor, ori să nu mor. Odată și odată tot trebuie să murim.”, a spus Floririca Dansatoarea. 

Ulterior, câinele i-a sărit pe umăr, din spate, iar ea și-a ieșit din fire: „Ce-ai mă, ai înnebunit?”.

@floricica_dansatoarea_1 ♬ sunet original - Floricica Dansatoarea Official

Anterior, Floricica Dansatoarea s-a luat de Diana Şoşoacă: Nu eşti avocata ţării. Vrei putere şi bani!

În luna aprilie a.c., Floarea Dragomir, cunoscută sub numele de Floricica Dansatoarea, a criticat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă după un protest la care, afirma aceasta, ar fi fost atacată de cei care o apărau pe avocată.

"Doamna Şoşoacă, ţine-ţi bodyguarzii şi femeile acasă, că astăzi eram să fiu moartă din cauza ta. Eu am venit pentru popor, nu pentru tine, şi am ţipat pentru poporul meu. Eram să fiu moartă. Să îţi fie ruşine, doamna avocată Şoşoacă. Că nu eşti avocata ţării. Eşti o femeie care vrei să fii vedetă, dar pentru mine nu eşti vedetă, eşti o cârpă de şters pe jos.

Doamna avocată Şoşoacă, m-ai văzut şi nu m-ai băgat în seamă, te-ai făcut pe nevăzuta. Să îţi fie ruşine. Să te vadă Dumnezeu, doamna avocată Şoşoacă. Vrei putere şi bani, nu vrei omenie şi nu eşti dreaptă în faţa poporului. Faci manevră şi vrăjeală ca să ajungi mare în Parlament. Uiţi de unde ai plecat. Să îţi fie ruşine!", spunea Floricica Dansatoarea într-un clip video pe Facebook. 

VEZI ȘI: BILANȚ COVID-19, 3 octombrie 2021. România, în luptă cu recordurile

Până astăzi, 3 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.265.827 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 2.163 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 
1.129.096 de pacienți au fost declarați vindecați. 

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 8.682 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 218 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Decese în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 37.544 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 02.10.2021 (10:00) – 03.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 150 de decese (75 bărbați și 75 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui și Municipiul București.

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel