Avocatul asistentei maternale: Voi face plângere penală în cazul fetiței adoptate cu forța în SUA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro
Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro
Victor Dumitrică, avocatul asistentei maternale, a făcut câteva declarații legate de tristul eveniment în urma căruia o minoră a avut de suferit sub pretextul trimiterii sale spre adopție în SUA.

”Copilul ăsta e un cetățean european. Eu pot doar să strâng materialul probator necesar și să sesizez autoritățile competente printr-o plângere penală, să analizez PÎCCJ dacă s-a procedat corect în această speță. Eu am ceva cu modul în care s-a procedat. Cu modul în care această fetiță a fost târâtă pe caldarâm ca un animal! 

Eu o să fac o plângere de abuz în serviciu și de rele tratamente aplicate minorului. Pentru că ei au lipsit-o de libertate, iar acum încearcă să se apere. Nu se poate, tu ca procuror să te lupți parte în parte cu minorul! A fost un haos total acolo, special făcut ca să ia fetița cu forța. Au lucrat ca un grup infracțional organizat.” a declarat avocatul Victor Dumitrică, vineri după amiaza, la Realitatea Tv.

”Vorbim de interesul superior al minorului. Nu se știe unde este ea. Nu ne-a spus nimeni nimic. A fost suită în mașina unei terțe persoane, a unui civil și nu se știe unde a fost dusă”, a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel