Pleci la munte sau la mare, în acest weekend? Zona cu trafic restricționat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Traficul ar putea să crească pe DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, precum şi pe cele două autostrăzi către litoral, A 2 Bucureşti-Constanţa şi A 4 Ovidiu-Agigea.

Din cauza precipitaţiilor, menţionează Centrul Infotrafic, traficul rutier rămâne restricţionat pe un sens şi se desfăşoară doar pe un singur fir, alternativ, dirijat prin semafoare, pe DN 74A Abrud-Bonceşti, la kilometrul 8+500 de metri, în localitatea Cărpiniş, judeţul Alba.

Carosabilul este surpat pe o porţiune de aproximativ 100 de metri, pe sensul de mers către Abrud. Este de asemenea restricţionată circulaţia autovehiculelor mai mari de 7.5 tone, traficul desfăşurându-se pe rută ocolitoare, scrie Agerpres.

Totodată, se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Botoşani, Suceava şi Vaslui.

Nu sunt probleme pe autostrăzile A 1 Bucureşti-Piteşti, A 2 Bucureşti-Constanţa, A 3 Bucureşti-Braşov, A 4 Ovidiu-Agigea, precum şi pe DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel