Facilități pentru cei vaccinați anti-COVID? Rezultatul sondajului fulger la care au răspuns peste 10.000 de români
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu a lansat oficial discuția despre facilități care ar putea fi acordate doar celor vaccinați anti-COVID. 

Într-un mesaj despre revenirea la normalitate, premierul a strecurat pasajul: ”Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilități, să îi spunem aşa, pentru persoanele vaccinate”. 

Subiectul este unul controversat în toată lumea, nu doar în România. Pe de o parte sunt cei care nu s-au vaccinat și care nu sunt de acord cu facilități pentru cei vaccinați, iar pe de altă parte sunt cei care s-au imunizat și doresc relaxări în urma celor două doze de vaccin anti-COVID-19. 

Sondajul DCNews arată că subiectul facilităților pentru vaccinații anti-COVID este unul de interes sporit, care împarte țara în două. În aproape 24 de ore, la sondaj au răspuns peste 10.000 de cititori DCNews. 

Rezultatul sondajului arată că 41,6% sunt de acord cu facilitățile pentru cei vaccinați anti-COVID. 58,4% sunt împotrivă. 

2. -imagine fara descriere- (facilitate-vaccinati-covid_99585400.jpg)

În Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Harghita, Arad, Vâlcea și Giurgiu, majoritatea celor care au votat consideră că ar trebui să existe privilegii pentru cei vaccinați anti-COVID. 

1. -imagine fara descriere- (vaccinati-covid-relaxare-harta-sondaj_28232800.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel