Episcopul Giurgiului, predică revoltătoare: Nu vă grăbiți să vă vaccinați, sunt expirate
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 18 oct, 19:37
WhatsApp
Episcopul Giurgiului, predică revoltătoare: Nu vă grăbiți să vă vaccinați, sunt expirate / Foto: Pixabay
În plin val patru al pandemiei COVID-19, Episcopul de Giurgiu îi îndeamnă pe enoriași să nu se vaccineze.

România este devastată de valul patru al pandemiei. Numărul deceselor înregistrate de săptămâna trecută au atins un nou record sumbru, spitalele nu mai au locuri la ATI, iar medicii fac din ce în ce mai greu față numărului uriaș de bolnavi. Până reprezentanții OMS au anunțat că sunt îngrijorați de situația din țara noastră și că vor veni pentru a ne ajuta să depășim acest val, dar și să creștem rata de vaccinare. În tot acest context, Episcopul de Giurgiu îi îndeamnă pe enoriași să nu se vaccineze. Argumentul? Vaccinurile ar fi expirate, susține preotul, fără a oferi și dovezi în acest sens.

Preasfințitul Ambrozie: Vedeţi? Dau foc românilor în spitale! Cum se poate?

Clericul a ținut slujba de Sfânta Parascheva într-o biserică din comuna Adunații Copăceni, care are acum o incidență a cazurilor de COVID-19 de peste 13 la mie și o rată de vaccinare de aproape 18%. În predică, acesta le spune oamenilor, fără ocolișuri, că vaccinurile ar fi expirate, iar incendiile din spitalele COVID ar fi o „făcătură”, scrie Realitatea.net.

„Să vă rugaţi lui Dumnezeu ca să vă dea putere să vă duceţi crucea mai departe, rămâneţi în Biserică, nu vă smintiţi de ceea ce vedeţi la TV. Nu vă speriaţi nici de Covid, nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii, şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate.

Vedeţi? Dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al treilea în care trăim noi să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de ţară şi de noi.”, a afirmat Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului.

G Ad:

VEZI ȘI: Arhiepiscopia Tomisului, mesaj privind folosirea serviciului PayPal:  Face ce face și Patriarhia Română

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro