Elevii unui colegiu din Oradea au prăjit MICI în clasă. "Au adus şi cartofi prăjiţi de-acasă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Elevii unui colegiu din Oradea au prăjt MICI în clasă. "Au adus şi cartofi prăjiţi de-acasă” / Foto: Captură video ebihoreanul.ro
Elevii unui colegiu din Oradea au prăjt MICI în clasă. "Au adus şi cartofi prăjiţi de-acasă” / Foto: Captură video ebihoreanul.ro
Mai mulți elevi de la un colegiu din Oradea au prăjit mici în sala de curs.

Elevii unei clase de la Colegiul Economic ”Partenie Cosma” din Oradea au prăjit mici în sala de curs. Imaginile au fost publicate pe TikTok în urmă cu câteva săptămâni, iar conducerea unităţii a declanşat o anchetă.

Elevii, dintr-o clasă a XI-a de la specializarea Turism şi Alimentaţie Publică, au primit note scăzute la purtare, iar profesorii de serviciu, consideraţi indulgenţi pentru că nu au luat măsuri, dau acum declaraţii şi sunt pasibili de sancţiuni.

”S-a întâmplat acum vreo două săptămâni, a fost o chestiune tipică adolescenţilor, care vor să impresioneze pe anumite reţele de socializare şi au adus un grill la şcoală. Am avut o săptămână de promovare a specializărilor şcolii, cu un târg al specializărilor şi vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la şcoală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill a şcoală şi cartofi prăjiţi de-acasă”, a declarat pentru ebihoreanul.ro, directorul colegiului, Daniel Negrean.

Directorul susține că elevii n-au cerut acordul niciunui profesor pentru asta și, desigur, nici n-au avut vreo aprobare. „Fetele din filmare mâncau mici, nu ele prăjeau. Un elev din clasă (n.r. care nu apare în înregistrare) a prăjit micii, de altfel și-a asumat tot incidentul, a spus că el a luat tava, a adus grill-ul.”, a mai spus Negrean.

Profesorii ar fi simțit mirosul de mici, dar nu au reacționat

Directorul Colegiului a mai spus că atât elevul care a filmat scena, cât și cel care a prăjit micii, au fost sancționați cu mustrare și scăderea notei la purtare. Cel care a filmat a primit nota 4 pentru limbajul neadecvat folosit în incinta școlii, iar adolescentul-bucătar are acum nota 8 la purtare. 

”Profesorii, care au fost indulgenți, sunt acum în situația de a da declarații. Să vedem cum îi cercetăm”, a mai spus Negrean. Asta pentru că, după cum a aflat directorul, profesorii care au fost de serviciu în ziua respectivă au simțit miros de mici pe coridor, dar totuși nu au luat nicio măsură pentru a-i opri pe elevi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel