Cristina Groza, primul Maestru Feng Shui acreditat de IFSA, invitată la Mi-Th Influencer / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursă foto: DC News.ro
Sursă foto: DC News.ro
Arh. Maestru Cristina Groza, primul Maestru Feng Shui acreditat de IFSA (Asociația Internațională de Feng Shui), este invitată la Mi-Th Influencer.

Duminică, 8 septembrie 2024, de la ora 11.00, pe Spectacola și DC News, vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Mi-Th Influencer. Invitata Mirelei Vescan este nimeni alta decât Arh. Maestru Cristina Groza.

În calitate de Președinte al IFSA România și membru al comitetului executiv IFSA International, Cristina Groza își aduce contribuția semnificativă la promovarea și dezvoltarea practicii Feng Shui atât în România, cât și internațional. Absolventă a Institutului de Arhitectură „Ion Mincu”, cu specializare în design interior și mobilier, ea și-a descoperit pasiunea pentru Feng Shui încă din perioada facultății, începând studiul acestei științe în anul 2005, sub îndrumarea Marelui Maestru Raymond Lo.

De-a lungul anilor, Master Cristina a aprofundat și și-a extins cunoștințele participând la cursuri de specializare în Feng Shui și Ba Zi (astrologia chineză sau Cele Patru Coloane ale Destinului), organizate în diverse locații precum Franța, Singapore, Hong Kong, Thailanda și China. Cu o experiență de 19 ani în domeniu, Cristina este instructor autorizat de Raymond Lo și IFSA, precum și CNFPA, activând ca lector la numeroase congrese internaționale de Feng Shui.

Este fondatoarea „Academiei de Feng Shui și BaZi Cristina Groza”, unica instituție de Feng Shui și Coloanele Destinului de acest gen din România, recunoscută și acreditată internațional de IFSA. Diplomele emise de Academia Cristina Groza sunt singurele din România cu recunoaștere și acreditare internațională.

Frecvent solicitată ca vorbitor la evenimente destinate profesioniștilor din domeniul designului de interior și al arhitecturii, Arh. Maestru Cristina Groza își împărtășește cunoștințele profunde și viziunea inovatoare despre cum se pot împleti armonios principiile Feng Shui cu designul de interior și arhitectura. În prezentările sale, ea evidențiază importanța creării unor spații nu numai estetic plăcute și funcțional structurate, dar și energetic echilibrate.

Cristina Groza pune accent pe modul în care spațiile în care trăim și lucrăm pot fi optimizate pentru a spori bunăstarea și prosperitatea, demonstrând cum matematica Feng Shui aplicată cu măiestrie poate transforma spațiul construit într-unul plin de armonie și energie pozitivă. Prin abordarea sa holistică, ea inspiră arhitecți și designeri de interior să adopte o perspectivă mai largă asupra creațiilor lor, încurajându-i să integreze principiile milenare în proiectele moderne pentru a atinge un echilibru perfect între formă, funcție și flux energetic.

Mai multe aflați duminică, 8 septembrie, de la ora 11.00 pe Facebook și Youtube Spectacola și DC News.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel