Ciolacu, glume pe seama împărțirii "bazinului electoral" cu Geoană în cursa pentru președinția României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
FACEBOOK CIOLACU
FACEBOOK CIOLACU
Marcel Ciolacu ironizează situația în care el și fostul președinte al PSD, Mircea Geoană, ar urma să împartă același bazin electoral în cursa pentru președinția României.

Într-o declarație făcută sâmbătă, în cadrul unei vizite în comuna Cornu din județul Prahova, Ciolacu pare că abordează cu umor această competiție pentru cursa alegerilor prezidențiale din 2024:

”Nu l-am găsit la bazin. Nu era, aşa că nu îl împărţim. E bine, o să fie foarte mulţi candidați în perioada următoare, e un lucru foarte bun pentru democraţie” a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu, care s-a aflat, sâmbătă, într-o vizită la Şcoala Gimnazială "Profesor Cristea Stănescu" din comuna Cornu din judeţul Prahova, a fost întrebat de jurnalişti dacă va împărţi acelaşi bazin electoral cu Geoană, iar el a răspuns cu o glumă.

Mircea Geoană l-a notificat marţi pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, că se va retrage din funcţia de secretar general adjunct al Alianţei începând cu 10 septembrie, a informeat marţi nato.int.

Jens Stoltenberg a acceptat demisia, mulţumindu-i lui Mircea Geoană pentru activitatea sa timp de aproape cinci în această funcţie la NATO. Mircea Geoană este primul român care a deţinut funcţia de secretarul general adjunct al NATO, a mai precizat nato.int, transmite Agerpres. 

Vezi aici declarațiile premierului:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel