Elena Udrea, provocatoare la nunta Robertei Anastase
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Proaspăt divorțată de Dorin Cocoș, Elena Udrea a fost una dintre cele mai sexy prezenţe de la petrecerea de la palatul Știrbei, la nunta Robertei Anastase,  după ce a apărut într-o rochie roşie, foarte decoltată, care a tăiat respiraţia bărbaţilor.

Una dintre cele mai sexy apariţii ale serii a fost Elena Udrea. Proaspăt divorţată, blonda a ales să poarte o rochie roşie foarte decoltată şi s-a fotografiat în compania mai multor bărbaţi printre care Bogdan Ionescu, soţul Elenei Băsescu şi Cătălin Botezatu.

De-a lungul nopţii, invitaţii Robertei la Palatul Ştirbei au dansat pe muzica formaţiei lui Cătălin Geambaşu şi a lui Aurel Tămaş.

Rochia Robertei Anastase a fost una extrem de pretenţioasă, din pene de struţ şi dantelă franţuzească, creată de Cătălin Botezatu. Preţul a fost şi el pe măsură - 6.000 de euro, spun specialilştii. A avut un buchet portocaliu, în ton cu detaliile tortului de nuntă, dar şi cu culorile partidului din care face parte. Şi meniul a fost unul sofisticat, cu mâncăruri franţuzeşti şi băuturi fine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel