Urmărește emisiunea live
Elena Gheorghe, devastată de COVID-19: Familia mea, 11 persoane! A fost jocul minții, o cursă pe viață și pe MOARTE, de la neputință la disperare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Elena Gheorghe
Foto: Instagram Elena Gheorghe
Elena Gheorghe este devastată și epuizată după ce întreaga ei familie a avut COVID-19.

Liviu Vârciu, luat cu salvarea. Ce se întâmplă cu vedeta: NU-i glumă

Elena Gheorghe a trăit un adevărat coșmar, după ce toată familia ei, 10 persoane mai exact, a ieșit pozitivă la COVID-19. Din acest motiv, artista a fost nevoită să se îngrijească de multe persoane pentru a se asigura că nu vor ajunge să dezvolte forme grave și să ajungă la spital.

Elena Gheorghe a făcut dezvăluirile abia acum și a publicat toate detaliile pe pagina ei de Instagram.

"Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenți și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foarte mulți", a mărturisit Elena Gheorghe pe contul ei de Instagram.

"Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat. A fost jocul minții"

Elena Gheorghe a întâmpinat probleme în momentul în care un membru al familiei ei a avut nevoie de spitalizare. Locurile lipsă din unitățile medicale au îngreunat situația artistei.

"Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am văzut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții iar saturația lui era din ce în ce mai mică.

După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară, căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursă pe viață și pe moarte la propriu să găsim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela), iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul lui Dumnezeu l-am găsit după două zile de căutări prin niște oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu.

Acum ne recuperăm fizic dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor, dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze", a mai scris cântăreața.

.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel