Dr. Jurma, mesaj dur pentru Cîțu: Se va alege praful de creșterea asta economică. Tic-tac, un om a murit până ai terminat de citit
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 18 oct, 17:06
WhatsApp
Dr. Jurma, mesaj dur pentru Cîțu: Se va alege praful de creșterea asta economică. Tic, tac, un om a murit până ai terminat de citit / Foto: Facebook Octavian Jurma
Medicul Octavian Jurma taxează dur promisiunile lui Florin Cîțu privind beneficiile creșterii economice în contextul pandemiei COVID. 

Epidemiologul Octavian Jurma a reacționat după ce premierului demis Florin Cîţu a anunţat creştere economică în România. Medicul atrage atenția că situația din țară este una foarte gravă din cauza valului patru al pandemiei și chiar dacă am avea vreo creștere economică, mulți români nu vor ajunge să o simtă deoarece vor fi răpuși de COVID-19.

"Nu, nu toți românii vor simți beneficiile creșterii economice. Pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viață să le simtă chiar dacă ar fi adevărate. Înainte de a simți beneficiile economice, cel puțin 200.000 de români vor simți gheara morții sfârtecând plămânii și trupul lor, lăsându-i cu sechele pe viață. Cel puțin 20.000 nu vor mai simți nimic în decembrie. De sărbători doar absența lor va fi simțită de cei dragi.

Jurma: Fiecare vorba aruncată în vânt este o viață aruncată în vânt

Copii lăsați fără părinții. Părinți lăsați fără copii. Mămici ucise cu copilul lor în burtă. Elevi și profesori uciși în numele educației. Familii întregi ucise într-o săptămâna... De ce? Pentru ce? Ce beneficii economice justifică risipa aceasta inumană de viață? De ce suntem singura țară din lume care își ucide cetățenii pentru bani? Acestea sunt singurele răspunsuri pe care le mai aștept de la Guvern, de la Parlament și de la Președinte... Ei ne-au cerut votul ca să guverneze în numele nostru, spre binele nostru și vreau să știu unde e binele românilor care mor acum în cadența de metronom, câte unul la fiecare 4 minute. Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit. Fiecare vorba aruncată în vânt este o viață aruncată în vânt. Fiecare zi amânată sunt 400 de vieți curmate...

PS. Până în decembrie se va alege praful de creșterea asta economică, pentru că nu poți avea creștere economică când îți distrugi sistemul de sănătate publică pentru asta. Criza sanitară,va deveni criză umanitară și criza umanitară va deveni criză economică. Incredibil câtă minte au cei care ne conduc cu entuziasm spre prăpastie.", a scris Octavian Jurma pe pagina sa de Facebook.

G Ad:

VEZI ȘI: Cîţu, conferinţă în care a anunţat creştere economică. Cristian Diaconescu (PMP): Vă rugăm! Nu ne insultaţi inteligenţa!

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro