Deputat PSD: Dacia nu pleacă, autostrada se face. Băsescu, disperat
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
afacerea-renault-din-romania-se-apropie-de-4-mld-euro-investitiile-francezilor-depasesc-2-mld-euro
afacerea-renault-din-romania-se-apropie-de-4-mld-euro-investitiile-francezilor-depasesc-2-mld-euro

Un deputat PSD susține că afirmația președintelui Traian Băsescu despre o posibilă plecare a uzinei Dacia din România este încă un semn al inconștienței. Deputatul de Argeș Mircea Drăghici a făcut afirmația în calitate de consilier onorific al premierului Victor Ponta pe probleme ce țin de industria auto. 

"Chiar astăzi am avut o întâlnire cu o parte din forul de conducere al companiei Dacia, în cadrul căreia nu au fost împărtășite afirmațiile lui Traian Băsescu și am primit aprecierea pentru eforturile guvernului de a sprijini producția de la fabrica de la Mioveni. Datele economice din 2013 au arătat că eforturile Dacia-Renault și ale guvernului Ponta s-au concretizat în cea mai importantă producție de automobile, grație căreia Dacia a devenit unul dintre pilonii centrali ai concernului Renault", a afirmat Mircea Drăghici.

Disperarea lui Traian Băsescu

Deputatul PSD atrage atenția că "Aflat pe ultima sută de metri a mandatului său, Traian Băsescu încearcă să crească în sondaje, cu disperare, partidul pe care l-a creat la Cotroceni, cu foști consilieri prezidențiali plătiți din bani publici. În disperarea sa, Traian Băsescu a mai lansat o bombă mediatică, aceea că Dacia ar putea pleca din România. Așa cum a precizat și prim-ministrul Victor Ponta, preşedintele Renault a dat asigurări guvernului României că vor continua investițiile în România și cu precădere la Mioveni".

Autostrada Pitești-Sibiu, o prioritate

Deputatul Drăghici a mai spus că "Autostrada Pitești-Sibiu va fi făcută, a rămas o prioritate a Guvernului României ca parte a Coridorului IV paneuropean. Cum a anunțat și premierul Victor Ponta, anul acesta va fi scos la licitație tronsonul Pitești-Râmnicu Vâlcea. În același timp, ministrul Dan Șova a decis reluarea studiului de fezabilitate pentru tronsonul Râmnicu Vâlcea-Sibiu pentru că în studiul realizat de PDL, costurile construcției erau nesustenabile".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel