Dedu (CSM Bucureşti) - O victorie cu Esbjerg ne poate consolida prima poziţie în clasament
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Denisa Dedu, a declarat, vineri seara, că o victorie în meciul cu Team Esbjerg de duminică poate consolida prima poziţie ocupată în prezent de formaţia sa în Grupa B a Ligii Campionilor.

"Pentru noi urmează unul dintre cele mai importante meciuri din Champions League. Ne dorim să ne păstrăm prima poziţie în clasament, iar o victorie cu Esbjerg ne poate consolida poziţia. Nu ne-a încântat prea tare rezultatul de egalitate de la Braşov din campionat, dar suntem jucătoare profesioniste şi ştim că acel meci a trecut. Acum trebuie să ne pregătim pentru partida din Liga Campionilor", a spus portarul înaintea antrenamentului de vineri seara susţinut la Sala Polivalentă din Capitală.

Denisa Dedu nu înţelege discuţiile în ceea ce priveşte selecţia la echipa naţională pentru Campionatul Mondial din Japonia (30 noiembrie - 15 decembrie).

"Am văzut că s-a creat aşa o isterie, cine a fost convocat, cine nu... Eu consider că asta e decizia antrenorului şi trebuie respectată. La echipa naţională avem nevoie şi de linişte, să putem să ne facem treaba cât mai bine şi să nu mai dăm curs acestor comentarii şi păreri. La naţională e loc pentru toată lumea, o să ne vină rândul tuturor. Îmi pare rău că nu o să fie şi Laura (n.r. - Laura Chiper Moisă) în echipă, a fost o jucătoare de bază, asta este, ce pot să spun, e decizia antrenorului. Nu suntem în măsură să contestăm sau să comentăm deciziile antrenorilor. Ne ducem cu gândul să facem un rezultat bun la Campionatul Mondial. Ne dorim foarte mult calificarea la Jocurile Olimpice, iar asta înseamnă un loc în primele 5-6. Dacă va fi şi mai bine, atunci vom fi şi mai mulţumite. Dar principalul obiectiv ar fi calificarea pentru Tokyo", a afirmat Dedu.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, duminică, de la ora 14:30, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia daneză Team Esbjerg, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Grupei B a Ligii Campionilor.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel