De ce să pui bicarbonat în apa în care fierbi carnea. Sfatul primit de la bucătarii cu experiență
De ce să pui bicarbonat în apa în care fierbi carnea. Sfatul primit de la bucătarii cu experiență. Bicarbonatul de sodiu face minuni în gospodărie și în bucătărie. Acest truc este folosit de pe vremea bunicilor. Bucătarii cu experiență îl folosesc.
Carnea tare se frăgezește dacă puneți la fierbere un praf de bicarbonat de sodiu sau puțin oțet în apa în care o fierbeți.
De asemenea, pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.
Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.
Vezi și: De ce să pui suc de lămâie în apa în care fierbi orezul. Nicio carte de bucate nu-ți explică asta
De ce să adaugi dovlecei fierți în salata de vinete. Secretul furat de la mama. Rezultat excepțional
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
bicarbonat
carne fiarta
de ce sa
fierbere carne secret
secrete gatit
trucuri bucatarie
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate