Dan dă de înțeles că audierea sa de la DNA are legătură cu răspunsul pentru Iohannis privind demisia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Carmen Dan
Carmen Dan
Carmen Dan a dat de înțeles că audierea sa de la DNA ar putea avea legătură cu faptul că doar cu o zi înainte i-a răspuns președintelui Klaus Iohannis că nu își dă demisia pentru modul în care au fost organizate alegerile, scrie Mediafax. Ministrul a mai spus că a primit citația când Dragnea a fost condamnat.

„Puteți face o oarecare legătură, dar doar întâmplător, cu faptul că a doua zi după acea declarație am fost chemată la DNA în calitate de martor într-un dosar. Am pus la dispoziția procurorului toate informațiile pe care le aveam. (...) M-au citat (procurorii DNA, n.r.) exact în ziua și în jurul orei în care președintele partidului primea soluția (27 mai, n.r.)", a declarat ministrul Carmen Dan.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost audiată în data de 30 mai de procurorii DNA, în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Audierea a durat mai bine de trei ore.

În data de 27 mai, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul DGASPC Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel