Daciana Sârbu: Asta aș vrea să nu se mai întâmple în Parlamentul European
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a precizat, joi, la DC News Live , că România nu mai este privită în Parlamentul European ca "oaia neagră" a Europei, dar că și-ar dori ca românii să nu se mai discrimineze între ei. 

"Suntem priviți în Parlamentul European așa, ca "oaia neagră" a Europei?", a fost una dintre întrebările puse de către analistul politic Bogdan Chirieac europarlamentarului PSD, Dacianei Sârbu.

"Nu. Categoric nu mai suntem", a răspuns aceasta.

Daciana Sârbu, despre problema defrișărilor ilegale de păduri din România - Exclusiv

"Nu suntem priviți ca Gemania sau Franța, dar suntem și noi în pluton acolo?", a insistat Bogdan Chirieac, întrebare la care Daciana Sârbu, vicepreşedinte al Comisiei de Mediu, Sănătate Publică şi Siguranţă Alimentară din Parlamentul European, a explicat: "Nu se face un clasament al țărilor acolo. Până la urmă, activitatea fiecărui europarlamentar contează enorm, dacă există poziții sau rapoarte foarte importante, care sunt conduse de unii europarlamantari dintr-o țară, atunci se vorbește".

"Înțeleg că mai mult ne discriminăm noi, românii pe români, decât suntem discriminați", a opinat Bogdan Chirieac.

"Asta aș vrea să nu se mai întâmple. Dar în rest, nu, fiecare își vede de treabă, se discută subiecte importante, poate unele au legătură cu o țară, am văzut că pe agenda săptămânii viitoare este situația din Ungaria", a conchis europarlamentarul PSD.

Daciana Sârbu: Obezitatea, un subiect foarte dureros și alarmant. Chiar ne afectează pe toți
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel