Urmărește emisiunea live
Curăță, ușor, chiar și cel mai murdar cuptor: tot ce ai nevoie sunt 3 ingrediente
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Curăță, ușor, chiar și cel mai murdar cuptor, tot ce ai nevoie sunt 3 ingrediente. Sursa foto: freepik.com
Curăță, ușor, chiar și cel mai murdar cuptor, tot ce ai nevoie sunt 3 ingrediente. Sursa foto: freepik.com
Îți dezvăluim cele mai bune modalități, care te vor ajuta să cureți interiorul cuptorului și să scapi de stratul de grăsime.

Dacă cuptorul este foarte murdar și nu știi cum să-l cureți, nu dispera. Există mai multe moduri care te vor ajuta să-l faci ca nou.  

Există multe produse specializate pe piață care curăță rapid și eficient cuptorul de murdărie și de stratul de grăsime. Dacă nu vrei să folosești produse chimice, care sunt poluante, poți recurge oricând la remediile populare.

Patru greșeli care duc la defectarea mașinii de spălat. Toate gospodinele le fac

Încearcă să cureți cuptorul cu bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu este un instrument excelent pentru curățarea cuptorului de grăsime și murdărie. Amestecă bicarbonat de sodiu cu apă obții o pastă. Aplică pasta obținută pe zonele murdare și așteaptă câteva ore. La final, șterge pereții cuptorului cu o cârpă înmuiată în apă.

Hainele albe își vor recăpăta strălucirea și culoarea, datorită unui truc, cunoscut de puține gospodine

Folosește oțet. Oțetul este un instrument excelent pentru combaterea grăsimilor și a murdăriei încăpățânate. Aplică oțet pe zonele contaminate, lasă-l să acționeze câteva ore, apoi clătește cu apă.

Pune un pahar cu apă și sare în casă și vei fi surprins ce se va întâmpla într-o zi

Utilizează acid citric. Acidul citric este un instrument excelent pentru combaterea grăsimilor și murdăriei din cuptor. Se dizolvă acidul citric în apă și se aplică pe zonele contaminate. Lasă să acționeze câteva ore, apoi clătește cu apă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel