Cum scapi de gușă fără efort. "Se formează din cauza poziției greșite a limbii în gură". Truc și pentru a scăpa de riduri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Află în articol cum poți scăpa de gușă fără prea mult efort.

Cristina Oboroc, specialist în face fitness, adică în exercițiile destinate mușchilor feței, gâtului și maxilarului, a explicat ce putem face pentru scăpa de gușă cu ușurință.

”Să elimini gușa este cel mai ușor lucru. Pentru că deseori aceasta se formează doar din cauza poziției greșite a corpului, și anume gâtul deplasat în față, și poziția greșită a limbii în gură. Atât. Doar ținând cont de cele două, făcând și câteva exerciții de întindere a gâtului, vei avea un contur frumos”, a spus Cristina Oboroc, în cadrul emisiunii iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

Astfel, unul dintre exercițiile care ajută la eliminarea gușei constă în ridicarea capului și mișcarea mandibulei în față și în spate, de 20 de ori, în fiecare zi.

Cum putem scăpa de riduri

În plus, specialistul spune că există și alte rezultate pe care le putem obține cu ajutorul exercițiilor faciale, fără proceduri invazive. Spre exemplu, putem preveni și apariția ridurilor cu aceste exerciții speciale.

”Următoarea procedură este Botoxul. Prin exerciții lucrezi la relaxarea mușchilor. Și relaxând mușchii, nu se formează ridurile. Ridurile se formează doar din încordarea musculară. Acidul în buze, depinde despre situația despre care vorbim. Dacă vrem buze doar puțin mai mari, care să arate natural, atunci nu este nevoie de acid. Se poate natural, doar prin exerciții. Dacă vrem să mărim buzele foarte mult, exercițiile faciale nu pot face asta, pentru că totul ține de anatomia mușchiului, și este nevoie de acid. Când vine vorba despre liftingul facial, nu este necesară niciun fel de procedură, care costă peste 30.000 €, pentru că procedurile de lifting facial, prin care se poate trage toată fața, asta se poate face natural, într-o lună, sau două, foarte ușor, lucrând la toată fața.

Majoritatea femeilor se plâng și de obraji lăsați. Secretul este lucrul la zona gâtului și la masajul scalpului.

O altă procedură care se poate elimina complet este blefaroplastia. Pentru că pleoapa cade în momentul în care avem o poziție greșită a corpului. Dacă am ține cont de poziția corpului, am arăta mult, mult mai bine”, a mai spus specialistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel