Cum arată bărbatul care a supraviețuit 60 de ore sub apă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Un bărbat a fost salvat de scafandri, după ce a stat 60 de ore pe fundul apei, la 30 de metri adâncime. Experiența a fost una traumatizantă, dat fiind că în tot acest interval, singur pe epavă, supraviețuitorul auzea în permanență zgomotul produs de peștii care devorau cadavrele colegilor săi de echipaj.

[caption id="attachment_328635" align="alignleft" width="310"] Harison Okene
foto: telegraf.rs[/caption]

Harrison Okene, un bucătar nigerian în vârstă de 29 de ani, a plecat pe mare alături de alți 11 membri ai echipajului. Acesta era la toaletă când vasul, aflat în dificultate, a început să se clatine periculos până s-a răsturnat. În timp ce vaporul se scufunda, el a reuşit să dea de o pungă de aer. "Mă gândeam mereu că apa va invada tot spaţiul, dar nu s-a întâmplat aşa", a mărturisit nigerianul.

După 60 de ore lungi de singurătate, sete şi foame, Harrison Okene a auzit venind scafandrii, trimişi să recupereze corpurile celor 12 naufragiaţi. A fost o rază de speranţă pentru Okene, dar o spaimă serioasă pentru scafandrul pe care l-a apucat de picior, scrie Agerpres.

Are coșmaruri noaptea

Harrison Okene a fost adus la suprafaţă cu multă precauţie, dată fiind presiunea suferită de corpul său în timpul celor 60 de ore petrecute la mare adâncime, pe fundul apei din Golful Guineei. Unic supravieţuitor al naufragiului, bărbatul este încă în stare de şoc: "Acasă, am uneori impresia că patul se scufundă. Mi se pare că sunt încă sub apă şi mă trezesc ţipând...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel