Cruzime fără margini! Un bărbat din Cluj și-a bătut câinele, legat de gard, cu sapa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Un bărbat din localitatea Mihai Viteazu, din Cluj, și-a bătut câinele, de doar 9 luni, cu o sapă. Animalul era legat de un gard.

"Vecinul meu a adus la el acasă un pui de cățel în vârstă de 9 luni. Din cauză că a schimbat mediul în care trăia, cățelul probabil a fost agitat în momentul în care a ajuns în curtea vecinului. Vecinul meu, fără pic de milă, a decis că cel mai bine și potrivit să îl liniștească cu o sapă. Așa că a legat câinele de gard și a început să îl lovească până a căzut aproape lat, fără suflare. Cățelul a avut multiple fisuri craniene. Trebuie tras la răspundere acest om care nu comite o astfel de infracțiune pentru prima dată, omorând și mutilând animale cu sânge rece că și acestea au un suflet", a spus tânărul care a fost martor la scena îngrozitoare.

Acesta a cerut ajutorul asociației Arca lui Noe din Cluj, reușind să salveze câinele, care a fost dus la un veterinar pentru a-i fi tratate rănile.

Polițiștii desfășoară cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvâșirea infracțiunii de rănirea sau schinguirea animalelor, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 205/2004 privind protecția animalelor, scrie turdanews.net. Se efectuează investigații pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta și luarea măsurilor legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel