Crin Antonescu, dorit la șefia PNL. Răspunsul politicianului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin Antonescu refuză să se întoarcă în structura de vârf a PNL, deși Alina Gorghiu, fostul lider al partidului, consideră că este persoana ca mai bună pentru a prelua șefia formațiunii politice.   

”Nu am plecat din PNL. Dacă mă interesează lucruri despre conducerea PNL? De câte ori ar trebui să spun NU! Eu nu cred că d-na Gorghiu a făcut o ofertă. Am văzut ce a spus și domnia sa, a spus un cuvânt frumos, un cuvânt colegial, pentru care îi mulțumesc, dar nu a făcut o ofertă, pentru că totuși PNL nu e ceva ce poate fi ofertat către mine, către dl Tăriceanu, ceea ce și ca ipoteză mi se pare scandalos, sau către altcineva. Deci NU. Aceasta vine dintr-o decizie pe care am anunțat-o de mai multă vreme și pe care nu am schimbat-o niciodată. Dacă îmi voi forma o părere (despre un potențial lider - n.red.), o sugestie, am să spun acest lucru, dar am să spun mai întâi colegilor mei", a declarat Crin Antonescu, marți, la B1 TV. 

"V-am răspuns pentru că m-a emoționat îndârjirea dumeavoastră jurnalistică, pur și simplu am vrut să dau un răspuns să nu vă perpeliți. NU sunt interesat în chestiunea asta", a adăugat politicianul, acesta precizând că are încredere că "un partid de forța, de tradiția PNL" va găsi resursele pentru a ieși din acest impas. 

Citește și: Alina Gorghiu: Crin Antonescu, soluția bună pentru PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel