Craioveanul SĂLTAT de FBI, la „Chefi la cuțite”: Am făcut PRIMUL MILION la 18 ani / Video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Bogdan Boceanu la „Chefi la cuțite”
Bogdan Boceanu la „Chefi la cuțite”
Bogdan Boceanu, un craiovean de 36 de ani, a făcut dezvăluiri neașteptate la „Chefi la cuțite”. 

Bogdan Boceanu, în vârstă de 36 de ani, a venit la „Chefi la cuțite” cu o rețetă de nachos mexican și cu dezvăluiri despre perioada în care a fost hacker. Craioveanul a fost săltat de FBI, a stat în SUA într-o închisoare de maximă siguranță, unde a și gătit pentru alți deținuți rețete românești. 

Totul a început la vârsta de 15 ani când, pasionat de calculatoare și cu noțiuni de matematică la nivel de olimpiadă, a început ilegalitățile. Până la 18 ani, a făcut și primul milion de euro. 

A fost săltat de FBI în 2012

„Nu am reușit să văd partea constructivă din programare, ci partea distructivă. M-a dus în Statele Unite ale Americii, a venit FBI-ul și m-a luat, pentru o faptă făcută în 2003 au venit în 2012”, a povestit Bogdan Boceanu, enumerând acuzațiile pentru care a fost condamnat: fraudă bancară, conspirație la fraudă bancară, fraudă cu cărți de credit. 

În 2002, de la carduri, Bogdan Boceanu a ajuns să facă o schemă de phising. Așa, a furat bani de la mai mulți miliardari din Greenwich, SUA. 

„Cred că am făcut primul milion de dolari până la 18 ani”, a mai spus Bogdan Boceanu, la Antena 1.

Întrebat ce a făcut cu banii, craioveanul a răspuns că „banii s-au dus de mult, timpul a trecut”.

Cât despre momentul în care a fost săltat de FBI, Bogdan Boceanu a amintit de filme. Îmbrăcat cu o salopetă portocalie, încătușat, cu lanț de legătură între mâini și picioare, a ajuns într-o închisoare de maximă siguranță din SUA. După un timp, a fost extrădat. 

Cum arată viața lui acum 

Colegii de pușcărie i-au devenit prieteni și, în luna de miere, a mers la ei, în Republica Dominicană. În prezent, Bogdan Boceanu lucrează ca director de marketing la câteva firme, este tată și, cu două cuțite primite de la chefi, își continuă drumul în emisiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel