COVID-19, creștere BRUSCĂ. Rafila, ANUNȚ ferm: "Să nu creăm o ISTERIE"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Șeful Societății Române de Microbiologie, prof. dr. Alexandru Rafila, a vorbit despre evoluția COVID-19 în România, după ce numărul infectărilor a crescut brusc. 

Prof. dr. Alexandru Rafila a vorbit despre creștere bruscă a numărului cazurilor de coronavirus din ultimele zile, în România. 

„Să nu ne panicăm, să nu creăm o isterie, dar nici să nu renunțăm la comportamentul precaut. Oamenii să se comporte cu grijă, cu precauție. Să nu dăm curs îndemnului de a nu respecta reguli. S-ar putea ca relaxarea să fie potențată de anumite mesaje transmise, că nu este o pandemie gravă, că virusul nu se mai transmite. Ne uităm și la cifrele din alte țări, unde se înregistrează o creștere a numărului de cazuri, lângă noi, în Balcani – în Macedonia, în Bulgaria.

Nu avem motive să considerăm că nu mai sunt persoane care se pot îmbolnavi, pentru că un procent foarte mic din populație a trecut prin boală. Cred că dacă ne comportăm cum trebuie nu vom avea niciun fel de problemă”, a declarat Alexandru Rafila, în direct la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel