COVID - 19. DRAMĂ în Cartierul Roșu din Amsterdam. Se ÎNCHID cluburile. Cozi la marijuana
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Cluburilor din Cartierul Roșu din Amsterdam vor fi închise iar în fața magazinelor cu marijuana s-au format cozi, duminică, întrucât Olanda a impus restricții stricte pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Guvernul a dispus închiderea tuturor restaurantelor, cafenelelor și școlilor până pe 6 aprilie. Măsura include celebrele baruri olandeze care vând hașiș și canabis, precum și cluburile de striptease, a spus ministrul Sănătății, Arie Slob.

Cartierul Roșu atrage milioane de vizitatori la spectacole de dans erotic, în cluburi și bordeluri. "În interesul sănătății personalului și a oaspeților, conducerea nu mai consideră că este responsabil să rămânem deschiși", a declarat Otten Groep, o companie care conduce un număr de cluburi, relatează ziarul Het Parool din Amsterdam.

Numărul de infecții cu coronavirus confirmate în Olanda a crescut cu 176, până la 1.135 duminică, cu 20 de decese, a anunțat Institutul Național de Sănătate Publică.

Și industria olandeză a florilor a avertizat duminică că se confruntă cu pierderi uriașe din cauza comenzilor anulate, în una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel